|
IgG-ıgM test sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2020 Saat 00:32 |
Merhabalar kadir hocam.Geçtiğimiz hafta çarşamba günü özel bir saglik merkezine antikor testi için kan verdim.Ertesi gün covid testimin pozitif olduğu, hastalığın basında olabileceğim ve 1 hafta dikkatli olmam,evden cikmamam gerektiği söylendi.ben de herhangi bir belirti yoktu açıkçası çok da şaşırdım bu duruma. Rahat etmek adına akabinde pazar günü akciğer tomografi ve pcr testi yapıldı test negatif cıktı, tomografi de temizdi.hocam sizin değerli görüşlerinizi almak istiyorum. O sırada covid mi oluyorum yoksa öncesinde geçirmiş bağışıklık kazanmış mi oluyorum.bu test nasıl değerlendirilmeli,cunku her doktor farklı görüş bildirdi. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teste inanırsak, evet, virus var. AMA, bu durumda, PCR testinin de (+) olması gerekirdi. Neyse!!
Her şüphelenılen hastaya Tomografi çekilmesi, Türk doktorlarının cahilliğidir.. Her hastada Akciğerlerde tutulum olur diye bir şey yok. Ama ne yaparasınız ki, zaman şarlatan doktorlar için tam bir AV MEVSİMİ!! Bağışık olduğunuzda. IgG (+) olur. |
|
![]() |
|
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam pcr testi kan testinden 5 gün sonra yapildi. Negatif cikmasi nedeniyle geçirmiş oluyorum artik sanırım. Yani bulaştırma durumu da bitmiş mi oluyor? Ayrıca 10 gün geçti üzerinden IgG degerim pozitife dönmüş olabilir mi.yani her hastalığı gecirende antikor oluşuyor mu?Açıkçası Ilk teste(IgM) halen kuşkuyla bakıyorum. Doğrulamak için IgG ye baktirmalimiyim. Teşekkür ederim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PCR , 5 gün önce (-) olabilir. PCR testi yapılırken bile virusu kapmış olabilirsiniz.
Evet, muhtemelen IgG niz artık yükselmiş olabilir. Kurcalamayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|