|
Cilt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2020 Saat 10:20 |
Hocam merhaba hoşgeldiniz, erkek 58 yaşında bir kaç senedir vücudunda bunlardan çıkıyor. Bir çok krem kullanmış. Kremlerden biraz iyi gelenler; betasalic ve psorcutan. Teşhis olarak egzama sedef arası birşey demişler. Nedir hocam, bir tavsiyeniz var mı? Bu arada ek bilgi olarak kalp hastası.. teşekkürler..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedef.
Kabuklu devrede; Salisilik asitlı kremler kullanın. Kızaklık olan devrede; Kortizonlu merhemlerden kullanın. Bir de; çok yenı olan, ağızdan alınan tablet şeklınde olan : Skyrizi, Illumya veya Tremfya gibi ilaçlar var. Türkiye de varmı? Bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam siz krem isimlerini yazsanız bize olur mu acaba? Teşekkürler
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türkiye'de hangi ilaçlar var, henüz bilmiyorum.
Bugün "İlaç Rehberi" (Vademecum) siparişi verdim, biraz bekleyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Tamam hocam.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|