|
Pili asimetrisi ya da kalcs cikikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2020 Saat 22:45 |
Hocam iyi aksamlar, daha once size kizimin (22 aylik) x bacak sendromu oldugunu yazmistim, sizin tavsiyeniz uzerine 1 ay arayla 2 devit ampul icirdim simdi basmasi biraz duzeldi gibi ama tamamen degil, yine sizin tavsiyeniz uzerine yilda 1 devit ampul icirecegim ama bugun kizimda bacak bogumlarinin esit olmadigini fark ettim arkadan bakinca kalcada cikiklik yok gibi ama bacaklardaki bogum esit degil, 2 aylikken kalca usg yaptirdigimizda sorun olmadigi soylenmisti ama suan icime kurt dustu resmen, tekrar usg cektirmek gerekir mi? Kizimi ortopedi doktoruba goturmustum ice basma yuzunden iki bacak arasinda 4 cm kadar aciklik oldugunu soylemisti, x bacak ile bacaklardaki bogumlar alakali mi? Cevap verirseniz cok memnun okurum hocam, tekrar iyi aksamlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogumlar cok onemli ve guvenilir bulgu DEGILLERDIR.
Zaten bu yastan sonra ( yurume basladiktan sonra) tesbit edilirse. GECMIS OLSUN, DUZELMEZ...
|
|
![]() |
|
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer kalça çikikligi varsa ameliyat mı olması gerekiyor hocam :(
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de x bacak ile boğumlar alakalı mi yoksa ikisi farklı şeyler mi? Acaba bacağı düzelince boğumlar da düzelir mı 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
X bacak ile bir alakasi yok.
Kalca cikigi olsa idi, simdi "ordek" gibi , yalpalayarak yuruyor olurdu. Eger; HALA soru soracaksaniz, ayakta, on ve arka RESIM GONDERIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ağu 2020 Saat 02:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|