Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - C K Değeri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

C K Değeri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: C K Değeri
    Gönderim Zamanı: 23 Tem 2020 Saat 16:00
Hocam merhabalar benim erkek kardeşlerimin c k değeri yüksek çıkıyor, mıyopati diyorlar,  amcamlar dayımlar herkes normal maşaallah, annem ve  babam akraba,  benim c k değerim normal, eşimle akrabalık yok ve sağlıklı, bir oğlum var 4 yaşında acaba ben taşıyıcı olabilir miyim, oğlumun c k değerine baktırmam gerekir mi, oğlumun boyu 106 cm kilosu 16900 bu arada, hareketleri herşeyi normal görünyor maşaallah,  ben daha önce 1 kez ölçtürmüştüm c k değerimi normal çıkmıştı, acaba yükselme olasılığı var mı? arada bu değere baktırmam gerekir mi,  oğlumu bu konuyla alakalı hiç doktora götürmedim, ilginize sabrınıza şimdiden çok teşekkür ederim, size danışmadan ne kendim için ne oğlum için hareket etmek istemedim, kolaylıklar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2020 Saat 18:30
Esinizde hastalik varken, siz "tayicici" olsa idiniz, cocuklarda %50 hastalik,gerisinde %100 tasiyicilik  olurdu. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2020 Saat 19:50
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Eşim hasta olmadığı için oğlum için bir sıkıntı yok değil mi ? doğru mu anlamışım,  taşıyıcı olup olmadığımı bilmiyorum ama,  benim normal olan ck değerimin zamanla yükselme beni olumsuz etkileme  ihtimali olabilir mi kusura bakmayın biraz evham yaptım  zaten,  birde burada doktora gidip iyice kafamı karıştırsınlar istemiyorum yanıtlarsanızçoksevinirim. Çok teşekkür ederim .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2020 Saat 02:07
Bosverin.. 
Esiniz saglam    +   Siz tasiyici olsaniz bile..  En kotu ihtimal ile bile, cocuklarinizin hasta olmalarina imkan YOK. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Tem 2020 Saat 02:08
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2020 Saat 14:40
Hocam çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Çok sağolun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.