|
C K Değeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2020 Saat 16:00 |
Hocam merhabalar benim erkek kardeşlerimin c k değeri yüksek çıkıyor, mıyopati diyorlar, amcamlar dayımlar herkes normal maşaallah, annem ve babam akraba, benim c k değerim normal, eşimle akrabalık yok ve sağlıklı, bir oğlum var 4 yaşında acaba ben taşıyıcı olabilir miyim, oğlumun c k değerine baktırmam gerekir mi, oğlumun boyu 106 cm kilosu 16900 bu arada, hareketleri herşeyi normal görünyor maşaallah, ben daha önce 1 kez ölçtürmüştüm c k değerimi normal çıkmıştı, acaba yükselme olasılığı var mı? arada bu değere baktırmam gerekir mi, oğlumu bu konuyla alakalı hiç doktora götürmedim, ilginize sabrınıza şimdiden çok teşekkür ederim, size danışmadan ne kendim için ne oğlum için hareket etmek istemedim, kolaylıklar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esinizde hastalik varken, siz "tayicici" olsa idiniz, cocuklarda %50 hastalik,gerisinde %100 tasiyicilik olurdu.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Eşim hasta olmadığı için oğlum için bir sıkıntı yok değil mi ? doğru mu anlamışım, taşıyıcı olup olmadığımı bilmiyorum ama, benim normal olan ck değerimin zamanla yükselme beni olumsuz etkileme ihtimali olabilir mi kusura bakmayın biraz evham yaptım zaten, birde burada doktora gidip iyice kafamı karıştırsınlar istemiyorum yanıtlarsanızçoksevinirim. Çok teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin..
Esiniz saglam + Siz tasiyici olsaniz bile.. En kotu ihtimal ile bile, cocuklarinizin hasta olmalarina imkan YOK.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Tem 2020 Saat 02:08 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Çok sağolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|