|
Tenya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karakalem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 00:16 |
Hayırlı geceler doktor bey, 6,5 yasindaki oglumda sık sık diski olarak altina kaçırma hissi ve islaklik (yagli gibi)olmakta ve Bazen de baktigimda kum tanesi gibi biseyler var..Dis gicirdatmasi agiz suyu akintisi da var Bir gün diskisinda seffaf uzun bisey gorunce bagirsak solucanindan suphelendim Ailecek 2 şer olcek andazol şurup kullandık 2.dozu 15 gun sonra yani 3 gun once ictik 15 gunluk surecte bi sıkıntı yokken bugun tekrar ayni islaklik durumunu yasadi Tenya olmasindan da suphelendim Eski maillerinizi okudum Yomesan tableti onermissiniz Ama piyasada yokmus bulamadım Muadilide olmadigini söylediler Bu ilac yoksa yerine baska bir ilac yok mudur ki?Ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119157 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tenya, diger solucanlardan farkli olarak; YASSI olur.. VE kendiliginden, hareketli bir sekilde poposundan
disari cikar ve pacasindan dokulur. Yataginda filan bulabilirsiniz. Andazol; Tenyalara da etkilidir.
|
|
![]() |
|
karakalem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki doktor bey,teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|