|
Aşı takvimi değişikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 00:28 |
Kadir bey merhabalar
Sağlık Bakanlığı aşı takviminde degisiklik yapmiş. Buna göre;Yapılan değişiklikle ilköğretim 1.sınıfta okullarda uygulanan KKK ve DaBT-İPA aşıları, 1 Temmuz 2016 tarihinde doğanlardan başlamak üzere 48.ayına girmiş olan tüm çocuklara aile hekimliginde yapilacaktir diyor.. Benim 15 mayis 2016 dogumlu kizim var bu aşıları sizce ne zaman yaptirmaliyim. Bu takvime goremi yaptirmaliyiz ve iki aşiyıda ayni günde yaptirabilirmiyiz?Bu degişiklik neden olmus olabilir? Saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 Haziranda anlatmistim... Okumadiniz mi???
1- Kizamik asisini 1 yasindan evvel yapmaktan vazgectiler... 2- Karma asilari, artik 1 ay degil, 2 ay aralarla yapiyorlar.. 3- Asilarin "okullarda" yapilmasi zaten cok sacma ve en ilkel topluluklarda uygulanan bir uygulama idi, ondan da vazgecildi... Geldiler, benim dediklerime!! Benim asi semasina tekrar bakin, nerede ise tipa tip aynisi! 40 sene gecikme ile de olsa, saglik bakanligi icin bu bir "REFORM" sayilir. HALA: agizdan Polio asisi yapildiginda, cocuklari 1 saat ac birakiyorlar mi, bilmiyorum.. Herhalde bu SALAKCA uygulamadan da vazgecmislerdir. Bakalim, Ailelere, "Asi Karti verilmesi" uygulamasina ne zaman gecilecek!! Benim asi Kartlari ile ilgili makalemi de okuyun. |
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok sağolun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|