|
Kuduz aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 21:27 |
Hocam bugun 27 aylık oğlumun işaret parmağının uzunu site içersinde sürekli dolaşan kedi tirmaladi.hemen acile götürdük.kuduz aşısı yaptılar.3.gun 7.gun ve 14.gun olmak üzere toplam 4doz vuracaklar.bi sıkıntı olur mu acaba hocam.asidan yaklaşık 4-5saat kadar sonra birden ateşi çıktı.hala ateşli 37.5 38 civarı.herhangi bir surupta vermedim
|
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kedi sahipli değil sokak kedisi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakin Turk doktorlari, bu isin aslini feslini BILMEZLER!!
EGER; siz kediyi gozem altinda tutar ve 1 hafta beslerseniz ve kedi bu sure icinde kudurup,olmezse; 0,3,7. gun asilanmasi yeterlidir. Eger kedi eliniz altinda degil ise, veya olmus ise, 14. gun ve sonraki asilar yapilir. EGER: Site icine, etraftan, yabanci kopek, tilki, kurt giremiyorsa, hic bir asilamaya gerek yoktur. Ates: 38 ustune denir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam.siteye yabancı köpek vs.girebilir durumda.dun ateşi 39a çıkınca ateş düşürücü verdim.her dozda bu şekilde ateş olur mı hocam.simdi tekrar ölçtüm atesini 37 hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusurucu ilaclari kullanmayin... Ates; vucudun savunmasi icin gereklidir.
Ates cikmadan, bagisiklik baslamaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|