|
Astım kronik hastaliklar listesinde yok |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 22:45 |
Hocam normale dönüş basladi ve saglik bakanlığı civid 19 da idari izinli sayilacak kisilerin kronik listesini acikladi. 778 tane tani var ama Astim yok. Saglik Bakanligi cagri merkezini aradik astim kronik hastaluk degil mi dedik. Bize verilen yanit evet astim kronik fakat covid 19 da calismanizi engliyecek riski yoktur çalışabilirsiniz dediler. Eşimin astim raporu var ve astim ilaclarini kullaniyor bu zamana kadar hep kronik hastaliklarda astim in riski vardi obezite yüksek tansiyon nasil olfuda bunlar risk teşkil etmiyor ve listeden cikarilmis. Hocam astimli bir hasta gerçekten rusk grububda degil mi ve covid durumunda işe gidip gelmesinde bur sakınca yok mu bilmek istiyorum. Birden bu kadar normalkesmek ilerleyeb gunlerimizde de rusk olusturacakmidir. Bilmek isterim tesekkur ederum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Astim" risk degil!!! Astim ILACLARI riskin ta kendisi!!!
Turkiye'de Saglik konusunda, yapilan islerde "mantik" aramayin!! - Agizdan Cocuk Felci Asisi verilen bebekleri 1 saat ac birakirlardi, simdi ne yapiyorlar, Bilmiyorum.... - Havuza girecek cocuklardan; Idrar Tahlilleri istenirdi, ama Tatil koylerinde istenmezdi!!! Bu yaz ne HALT edecekler, Bilmiyorum.. - Zehirlenme sikayeti olan hastalarin, sevk edilmeden once, "Mide yikanmasi" mecburiyeti getirmislerdi, Karbon monoksit(soba zehirlenmelerinde) bile mide yikarlardi, simdi de yapiyorlar mi Bilmiyorum. Siz, simdilik, "Astim krizinde" sadece Bricanyl surup kullanin. Sakin kortizonlu spreyleri kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Haz 2020 Saat 02:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|