Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım kronik hastaliklar listesinde yok
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım kronik hastaliklar listesinde yok

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astım kronik hastaliklar listesinde yok
    Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 22:45
Hocam normale dönüş basladi ve saglik bakanlığı civid 19 da idari izinli sayilacak kisilerin kronik listesini acikladi. 778 tane tani var ama Astim yok. Saglik Bakanligi cagri merkezini aradik astim kronik hastaluk degil mi dedik. Bize verilen yanit evet astim kronik fakat covid 19 da calismanizi engliyecek riski yoktur çalışabilirsiniz dediler. Eşimin astim raporu var ve astim ilaclarini kullaniyor bu zamana kadar hep kronik hastaliklarda astim in riski vardi obezite yüksek tansiyon nasil olfuda bunlar risk teşkil etmiyor ve listeden cikarilmis. Hocam astimli bir hasta gerçekten rusk grububda degil mi ve covid durumunda işe gidip gelmesinde bur sakınca yok mu bilmek istiyorum. Birden bu kadar normalkesmek ilerleyeb gunlerimizde de rusk olusturacakmidir. Bilmek isterim tesekkur ederum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2020 Saat 02:51
"Astim" risk degil!!! Astim ILACLARI riskin ta kendisi!!!

Turkiye'de Saglik konusunda, yapilan islerde "mantik" aramayin!!
- Agizdan Cocuk Felci Asisi verilen bebekleri 1 saat ac birakirlardi, simdi ne yapiyorlar, Bilmiyorum....
- Havuza girecek cocuklardan; Idrar Tahlilleri istenirdi, ama Tatil koylerinde istenmezdi!!! Bu yaz ne HALT edecekler, Bilmiyorum..
- Zehirlenme sikayeti olan hastalarin, sevk edilmeden once, "Mide yikanmasi" mecburiyeti getirmislerdi, Karbon monoksit(soba zehirlenmelerinde) bile mide yikarlardi, simdi de yapiyorlar mi Bilmiyorum.

Siz, simdilik, "Astim krizinde" sadece Bricanyl surup kullanin. Sakin kortizonlu spreyleri kullanmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Haz 2020 Saat 02:52
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.