|
Kafada ağırlık ve basınç hissî |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2020 Saat 03:39 |
Merhaba Kadir bey sorum kendim icin olacaktı bugun sabah ve su an yani gece basimda sakaklardan tepeme dogru bir basınç ağırlık gibi hissiyatim oluyor. Evde durmaktan ve kurmaktan anksiyete panik atak gibi durumlar mi diye düşündüm ama bi yandan da korktum. Baska bir sıkıntım yok bu durum harici ama cok bariz şekilde kafamin icinde ara ara bu sıkışmayı hissediyorum. Insallah endişelenmemi hakli çıkaracak bir sey değildir. Teşekkür ederim😟
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tansiyonunuza bir baktirin.
Birde; sual sorarken, cinsiyet ve yas belirtin. |
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Hocam pardon 36 yasindayim 54 kilo bir kadinim. Bugun sabah carpintimda oldu biraz normalde nabzim 60 civariyken bugun bi saat boyunca 90 100 civari oldu sanki panik atak gibi.. sonra gun icinde baktığımda nabzim gene eskisi gibi düşüktü. Tansiyonumda genelde 10 a 5 yada 10 a 6 olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri; Cay, kahve veya Kola tuketimi varsa, azaltin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|