|
Anlam veremediğimiz davranışlar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Huysuzanne
Üye
Kayıt Tarihi: 09 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huysuzanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anlam veremediğimiz davranışlarGönderim Zamanı: 09 May 2020 Saat 23:20 |
|
Merhabalar Hocam, Kızımda 2 aylıkken başlayan ve 6. ayında ancak teşhis edilebilen süt alerjisi sonrasında sizi yakından takip etmeye başlayarak sayenizde hem kısa sürede alerjiyi atlattık hem de 6 yıldır ara sıra kullandığımız calpol haricinde hiçbir ilaç kullanmadık. 4 yıldır okula gidiyor ve bağışıklığı inanılmaz güçlü. Her hastalığı ayakta atlatır. 2.5 yaşında prematüre kardeşi de yoğunbakımda verilen ilaçlar nedeni ile malesef tam tersi. Şu anki sıkıntımızda da size danışmadan hareket etmek istemedik. Kızım 6.5 yaşında 26 kilo 120 cm boyunda Önce kardeşinde başlayan ateş ve sonrasında boğazında çıkan yaralar uzak tutmaya çalışsak da ona da bulaştı. Ateşin ilk günü müdahale etmedik kardeşindeki gibi yaralar çıkmadı ama boğazı kızarıktı. İkinci günü calpol verdik. Akşam uzandığı yerde uyuyakaldı. Yerine yatırmak için kaldırdım yanakları soğuktu lavobaya götürdüm boş boş bakıp ağlamaklı oldu arkasından kahkaha atmaya başladı. Korkup babasını çağırdım içeriye götürdük ara ara yine kahkaha atarak uzun uzun güldü bize tepki vermedi. Bu 15 dakika kadar sürdü. Sonra kendine geldi. Ertesi gün ateşi bile çıkmadı. Sonrasında bir hemşire arkadaşımız ciddi bir durum olabileceğini nörolojiye götürmemizi söyledi bizde üniversite hastanesine götürme kararı aldık ama direk nörolojiye götüremediğimiz için önce pediatriye gittik tahlil yapıldı sıkıntı yok beta olabilir beta da böyle durumlar olur gözlemleyin denildi. Ama ben hala huzursuzum hocam bazen hareketlerinde gariplik var gibi geliyor. 2 ayı geçti evdeyiz acaba psikolojik mi yoksa gerçekten birşeyi mi var çok endişeleniyorum. Yürüyüşü bazen garip geliyor oda kilo aldığı için mi onu da anlayamıyorum :( bebekliğinden 5 yaşına kadar çıt sesine uyanan çocuk son 1.5 yıldır geceleri bilinçsiz gibi uyuyor bazen üstünü değiştirmek için kaldıralım diyoruz baygın gibi gözünü dahi açmıyor acaba bunlar da mı bir sıkıntı olduğunu gösteriyor da biz mi farkedemedik diye içim içimi yiyor hocam gülmesi bile garip geliyor. Yani ne yapalım bilemiyoruz ne olur bize de bir yol gösterin hocam. 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2020 Saat 04:26 |
|
Gecirdigi;Enfeksiyoz Mononukleoz hastaliginin bir yan etkisi olan : "Alice in Wanderland Sendromu"..
Ilk sayfadaki yazarlar bolumundeki listeden bu baslik altindaki makalemi okuyun. Turk doktorlari bunlari bilmezler.. Onlar bir tek; Astim, Alerji ve Reflu isimlerini birde, Streptokok enfeksiyonlarina boyle salak-salak "Beta" demesini bilirler. Dilleri "streptokok" demesini beceremez. 2-3 ay surebilir, hicbir tedavisi yoktur, kendiliginden kaybolur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 May 2020 Saat 04:28 |
|
![]() |
|
Huysuzanne
Üye
Kayıt Tarihi: 09 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Huysuzanne
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2020 Saat 13:25 |
|
Çok teşekkür ederim hocam 🤗 iyiki varsınız 💚
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2020 Saat 18:43 |
|
Yazilarimi okudunuz mu?? Akliniz yatti mi?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|