|
Kırmızı boğaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2020 Saat 17:45 |
Hocam olgumun boğazı hep çok kıp kırmızı ve bademcikleri çok büyük bu normal mi? Ve lenf bezleri vardı şiş şimdi 2 tane olmuş zeytin kadar yan yana , en son 2 ay önce hastaydı .
Ve son olarak dilinin ucunda beyaz sivilce gibi birşey var aylardır orda , ne olabilir acaba ?
Düzenleyen tnl - 07 May 2020 Saat 17:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotiklik bir durum yok.
|
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaç için sormuyorum zaten , bu durum aylardır , yanı bogaz kızarıklığı ve bu sivilce . Lenfleri de bir ay önce farkettim şimdi çoğalınca , altında yatan kötü birşey olmasın dedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin; "sivilce" dediginiz sey, dildeki tad papillasi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|