Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mide problemi kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mide problemi kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mide problemi kendim için
    Gönderim Zamanı: 02 May 2020 Saat 10:50
Hocam merhaba 4 sene önce ara sıra mide sancim vardi sırtıma agri seklinde yayilan acillik olurdum her defasında.endoskopi önermişti dr akabinde hamile kaldım doğum yaptım bu şikâyetlerim geçmişti
Ramazanla birlikte orucumun 2. Günü şikâyetlerim başladı ağzımdan acı ekşi su gelmesi midede şişkinlik kusma ihtiyaci ve en cok rahatsiz eden sanki yemek borusu üzerinde 2 göğüs aramda sanki bir tıkaç varmis hissi oldu ne yesem ne içsem o tıkanıklık hissi asagi inmedi geçmedi panik atak gibi nefes sıkıntısı yasadim 4 gundur oruç tutmuyorum şikayetler azalmadi seneler oncesi gibi sirtima vurmuyor agrisi ama bu yutkunamama birşey takılmış hissi mahfetti beni.azicik birsey yiyorum sanki dünyayı yemisim gibi agzima kadar doluyorum. hocam uzun oldu kusurs bakmayın hastaneye gitmek istemiyorum sizce midemde ne sorun olabilir rahatlamak için ne kullanabilirim iyi gelenler ne olur simdiden çok teşekkür ederim yasim 32 kilom 61

Düzenleyen Tlnumy - 02 May 2020 Saat 10:54
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2020 Saat 18:21
Gastrit olabilir. Famodin40 tablet, gunde 1 tane alin, 2-3 gunde sikayetleriniz gecerse, en az 1 ay devam edin.
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2020 Saat 21:58
Hocam cevabınız için teşekkür ederim sokaga cikma yasagi var eczaneye ulasmam zor evde nexium tableti var 2 gün onu kullanabilir miyim famodini alana kadar?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2020 Saat 04:16
Deneyin.
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 00:39
Hocam merhaba tesekkur ederim nexium 2. Gün ağrımi kesti  10 gundur iciyorum 2 tane ilacim kalmis artik birakip sikayetim tekrarlarsa mi devam edeyim kalan 2 adet bitince fomadine mi devam edeyim?
Hocam bahar alerjim var geniz burun akintim ve gözlerimde batma sulanma şişme oluyor günlük hayatimi kötü etkiliyor 5 gündür patanol damla kullandim hic bir fayda görmedim yanmayi batmayi azaltmadi.gecen sene levmont kullanmıştım bu ay baslayinca evde kızımın yazilan hic kullanmadigi zyrtec şurup var yetiskinler icin 10 mg günlük doz kullanimi yazıyor onu kullanayim mi veya bana başka etkili bir ilaç öneriniz olur mu

Düzenleyen Tlnumy - 13 May 2020 Saat 00:47
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 02:29
Bitirin..
Zyrtec kullanin.
Yukarı Dön
Tlnumy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tlnumy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 22:18
Hocam merhaba bahar alerjim icin zyrtec şurup kullaniyordum 1 haftadir surup yerine zyrtec tablete gectim 2 gündür.fakat bir rahatlama olmadi bunun yaninda göz kapaklarim inanilmaz şiş gözlerim kızarık ve kaşıntı var kulaklarım kaşınıyor burun geniz akintim var.nezle gibiyim hep.1 haftadır kullandığım patanol damla işe yaramadi 2 gün önce visine damlaya gectim suanlik bir iyilesme gözlemlemedim bugun göz kapak şişmesine ek olarak sol kirpik dibimde ince bir şişlik oluştu ödem gibi birsey yaptı sicak uygulama yaptım hocam yardımınızı rica ederim bir kac resim ekledim  

Düzenleyen Tlnumy - 19 May 2020 Saat 22:26
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2020 Saat 00:56
Mikrobik bir hadise basliyor olabilir. Tobrased goz damlasi, 5 gun, gunde:4x1 damlatin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.