Yanık |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Gmzblt
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2020 Saat 16:27 |
Hocam 6 yaşındaki kızımın üzerine kaynar su döküldü.bakicimizin kızı pilastik şişeye kaynar su doldurmuş.sicakken kapatmış oda patlamış kızımın çene olmuş göğüs kismana dökülmüş.cenedekiler biraz daha hafif gbi.ama göğüs bölgesinin derisi kalkmıştı yani güneşte yanarsiniz soyulur ya öyle.ust tabaka gibi geldi bana.ilk önce soğuk suyun altına soktum sonra hastaneye goturdum.furocin ve silverdin kremi karıştırıp sürdüler.bugun başka bişey yapmayın yarın tekrar pansumana gelin dediler.augmentin, parol ve fito krem yazdi.ne yapalım hocam kullanalım mi.baska bişey yapmaya gerek var mı.iz kalır mı.kac güne geçer hocam.fotografta gönderiyorum hemen
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118475 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SADECE; Furacin kullanin.. Silverdin, cildi boyar, leke kalir ve HIC gerek yok!
Bu saatten sonra da, zaten agri olmaz, Parol gerekmez. Antibiyotik Gereksiz. Yanik sathi; zaten STERILDIR!! Demek hala,"Tas devrinden" kalma gazli bezler kullaniliyor ha!!! Acik kalmasi daha hayirlidir. Bulabilirseniz, bu tip yaniklar icin ozel kremli sargi bezleri vardir. Furacin ile birlikte kullanin. Yada acik kalsin!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Nis 2020 Saat 19:35 |
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok teşekkür ederim hocam🙏
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam ikinci gün pansuman için tekrar hastaneye gittik.baska bı doktor vardı.yazdigi ilaçları söyledim.antibiyotik gereksiz dedi oda.furacin, anestol ve fito kremleri karıştırın açık olan yerlere sürün dedi.kahverengi yerlere de hyperinol krem sürün dedi.iz kalmaması için iyilesse dahi hyperinole devam edin dedi.bizde vücuduna karışımı sürüyoruz.cene ve dudağının kenarına da hyperinol sürüyoruz.bi de kantaron yağı.iki doktor da farklı konuşuyor yani burda.biri iz kalmaz dedi biri kalır dedi.yanlis bişey yapmak istemiyoruz hocam iz kalmaması için uğraşıyoruz.fotografta gönderiyorum hemen
|
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gmzblt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|