|
Kırılsa ve beklersek? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EndiseliAnne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EndiseliAnne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2020 Saat 15:14 |
Hocam 8 yaş kızım evde hoplaya zıplaya yürürken yere inerken ayağı ters şekilde inmiş. Nasıl olduğunu görmedim ama burkulmuş gibi geldi. Ayak bileği yan kemik kısmı epey şişti. Kremler le şişi biraz indi ama acıyor yan kısmı diyor, üstüne basmıyor. Hem hafta sonu ortopedist yok hem de sokağa çıkma yasağı var. Pazartesi için ortopedi randevu aldım, burkulma değil de kırıksa olaydan 72 saat sonra müdahale edilmesi sıkıntı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yere tutunmadan 3 adim atabiliyorsa, muhim birsey yok demektir.
AMA; siz gene de, Pazartesi tekrar degerlendirin. Sikayetleri devam ederse, gosterin. Lif kopmasi dahi olsa, en azindan "Atel" gerekebilir. |
|
![]() |
|
EndiseliAnne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EndiseliAnne
Kremlerle şişi biraz indi ama hiç basamıyor, bilekten hiç oynayamıyor Hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acil bir sey yok, Pazartesi gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|