|
Ateş, kusma ve karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekagan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2020 Saat 12:35 |
Merhaba hocam. Anne sütü almaya devam eden 7 aylık oğlum 5 gün önce ateşlendi. İlk gün en fazla 38.5°C, sonraki günler en fazla 39.5°C ateş oldu. Ateş sürekli değildi, bazen kendiliğinden azalıyordu. İlk gün gece uyuyabilmesi için bir kez paranox fitil verdik, onunda dışında ilaç vermedik. Ateş toplam 3 gün sürdü. Ateşli olduğu süreçte 2-3 kez kustu. Son 3 gündür daha sulu kaka yapıyor, günde en fazla 3-4 kez (ishal demek için yeterli mi bilmiyorum). Karnını dinleyince ses duyuyorum, kucağıma aldığımda karnındaki hareketleri hissediyorum. Aşırı derecede gazı var. Huzursuzluk ve ağlama krizleri oluyor bazen. Her şeyi ağzına götürme alışkanlığı var. Yazılarınızı yıllardır takip ettiğim için (sayenizde büyük oğlum daha az ilaç içti) ve koronavirüs nedeniyle hastaneye gitmek daha tehlikeli göründüğü için doktora götürmedim. Ancak aşırı gaz ve ağlama krizleri beni endişelendirmeye başladı. Ne yapmamızı önerirsiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coronoviruslarda: Grip+ishal gibi sikayetleri beraber gorulebiliyor. Cocuklarda hafif seyreder. Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|