|
D vitamini ampul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rosenes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 01:24 |
Hocam sizin cevaplarınızı okudukça Dvit ampulun önemli olduğunu öğrendim. Malesef sizinle geç tanıştım.
1- Oğlum 41 aylık. Sadece 1 yaşına kadar d vitamini vermiştim. Aynı zamanda epilepsi tedavisi görüyor. Sabah 225 mg akşam 250 mg depakin(57,64) kullanıyoruz. 2- Kızım 9 aylık her gün 4 damla d vitamini veriyorum( damlayla uğraşmayın yazmışsınız arşivde okuduğum sorularda) Kısacası Dvit ampulden vermeli miyim?şu an kızıma hala damla kullanıyorum.Oğlum da depakin kullandığı için size danışmadan vermek istemedim. 3- Eşimle benim senede 1 kez içmemiz yeterli mi? Bir de hocam kızıma kan damlası veriyorum ama bitmek üzere. Durumlardan ötürü kanına baktıramadım. Devam edeyim mi tahlil yaptırana kadar yoksa keseyim mi ilacı?
Düzenleyen Rosenes - 04 Nis 2020 Saat 01:25 |
|
Rose
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Oglunuza, HER SENE en az 1 ampul Dvit3 icirin.
2-Kizinizin, gunde 1000 unite Dvit3 almasini temin edin.Kullandiginiz damlanin 1 damlasinin kac unite oldugunu bulun , ona gore kullanin. 3- Turkiye'de yasayan herkesin senede en az 1 ampul Dvit3 icmesi uygundur. 4- SAKIN kiziniza demir damlasi vermeyin, hastaliklari cok agir gecer. Ilk sayfada Demir ile ilgili makaleleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2020 Saat 03:12 |
|
![]() |
|
Rosenes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam günlük 100 ünite yazmışsınız ya. Yanlışlık mı oldu.1000 unite mi olacak o. Çünkü eczacıya söylediğimde 1 damla yeterli dedi. Ama eczaneden aldığım ve sağlık ocağının verdiği aynı. Yani ikiside 50.000 ıu/15ml. Şimdi yeni aldığım Selovita-D3. 9 ayı doldurdu kızım. Kaç damla vermeliyim günlük.
Hocam bir de ayak başparmağımın tırnağında mantar var. Birine verdiğiniz cevaba istinaden ben de trosyd tırnak cilası aldım ama söz konusu emzirme olduğu için sizden onay almadan başlamak istemedim.
|
|
Rose
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet: 1000 unite olacak.. Ilk 1 seneden sonra, her sene 1 defa Dvit3 ampul icirin.
Tirnak cilasinin anne sutu ile bir alakasi yok!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|