|
Corona korunma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 22:56 |
Hocam merhabalar,
Hem sizler için hem de bizim ülkemiz için umarım ki bu kabus en kısa sürede sona erer. Hocam evden hic çıkmamak için 3 hafta süre ile izin aldım. Bu hafta hic dışarı çıkmadım, açık hava yürüyüşleri hariç, süpermarkete gitmek istemedigim icin de mutfak ve temizlik gibi zaruri alışverişimi internet üzerinden yaptim 1. Açık havada maske ile yürüyüş yapıyorum. Sizce bunun sakıncası olur mu? 2. Kargoları teslim alırken kargoyu teslim eden görevli ile mecburen konuşuyorum, konuşma esnasında da tükürükle geçer dediler iyice korktum. Arada iki üç adım mesafe var iken biri ile konuşurken tükürükle bulaşma ihtimali var mi? 3. Sizin özel hayatinizda farklı olarak aldığınız bir önlem var mi? Bize önemle dikkat edin diyeceğiniz şeyleri harfiyen uygulamaya hazırım, öneriniz olur mu? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gorevli ile, evin icinde degil, disardan konusuyorsunuz.. Hava akimi nedeni ile bulasma olmasi cok zor.
Ben disari cikmiyorum, mecburi kaldigimda, insanlardan mesafeli duruyorum. Maske kullaniyorum. NOT: Maske kullaniliyor ama, %100 korumasi YOK. O yuzden, maske takip, lay-lay-lom disarida gereksiz yere dolasmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|