Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Corona korunma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Corona korunma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Corona korunma
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 22:56
Hocam merhabalar, 
Hem sizler için hem de bizim ülkemiz için umarım ki bu kabus en kısa sürede sona erer.
Hocam evden hic çıkmamak için 3 hafta süre ile izin aldım. Bu hafta hic dışarı çıkmadım, açık hava yürüyüşleri hariç, süpermarkete gitmek istemedigim icin de mutfak ve temizlik gibi zaruri alışverişimi internet üzerinden yaptim
1. Açık havada maske ile yürüyüş yapıyorum. Sizce bunun sakıncası olur mu? 
2. Kargoları teslim alırken kargoyu teslim eden görevli ile mecburen konuşuyorum,  konuşma esnasında da tükürükle geçer dediler iyice korktum. Arada iki üç adım mesafe var iken biri ile konuşurken tükürükle bulaşma ihtimali var mi?
3. Sizin özel hayatinizda farklı olarak aldığınız bir önlem var mi? Bize önemle dikkat edin diyeceğiniz şeyleri harfiyen uygulamaya hazırım,  öneriniz olur mu?
Saygılarımla 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (2) Teşekkürler(2)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 00:16
Gorevli ile, evin icinde degil, disardan konusuyorsunuz.. Hava akimi nedeni ile bulasma olmasi cok zor.
Ben disari cikmiyorum, mecburi kaldigimda, insanlardan mesafeli duruyorum. Maske kullaniyorum.
NOT: Maske kullaniliyor ama, %100 korumasi YOK. O yuzden, maske takip, lay-lay-lom disarida gereksiz yere dolasmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.