|
Düşmeyen ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
brkay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Düşmeyen ateşGönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 17:25 |
|
Hocam merhabalar, size kendimle ilgili bir sorum olacaktı. 4 aylık bir bebeğim var sadece anne sütü alıyor. Dün kalktigimda sağ göğsümde dokununca acıma ile kalktım. Mastit olarak düşündüm ve dün nerdeyse hep bu göğsü verdim. Ancak acıma geçmedi ayrıca dokununca dip kismindan itibaren toplu bi sertlik hissediyorum. Ayrıca dun gece aniden ateş yükselmesi yaşadım, el ayak soğukluğu,titreme ve şiddetli bir baş zonklamasi ve dahilinde vücut kırgınlığı.Ateş gece 38.5 a kadar cıktı.bugun de gün içinde sürekli ateş ve ağrılarım var. El ayak hep soğuk. parol içerek rahatlamaya çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım. Teşhis mastit midir yoksa herkesin şüphelenip korktuğu corona olabilir miyim.cocuklarim için tedirginim, evden 15 gündür çıkmıyorum, sadece babanın cikmisligi var 10 gün kadar önce. Evde antibiyotik var mastitse başlayım mi sizce, teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 19:04 |
|
Corona olsa, goguste hassasiyet, sislik olmazdi.
Bu sikayetleri olduguna gore, Mastit var, ve Antibiyotik gerekir. Meme uclarina da, her memeden sonra, Bactroban krem surun. Meme vermenize bir mani teski etmez. |
|
![]() |
|
brkay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 18:55 |
|
Hocam merhabalar, sizden sonra hemen antibiyotiğe başladım ve geceden beri ateşim yok artık.tesekkur ederim. SİZE AYRICA BIR SORUM DAHA OLACAKTI. 2-3 gündür boğazımda ve göğsüme doğru inen, nefes alınca bi soğukluk hissediyorum. Sanki naneli şeker yemiş gibi bi serinlik. Sizce bu neden olabilir.tavsiyeniz var mıdır bu konuda |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 19:44 |
|
Bir Grip basliyor olabilir. Sakin ates dusurucu veya agri kesici ilac almayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|