|
Ankilozan Spondilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 10:47 |
Kadir Bey kusura bakmayın, sizi hem çocuklarımızın hem kendimizin sorunlarıyla yoruyoruz ama sizden aldığımız bilgi güven veriyor. Kadir Bey ben ankilozan spondilit hastasıyım, maalesef evde kalma imkanım yok çalışıyorum. Uyarılara azami ölçüde dikkat ediyorum ama eninde sonunda bu hastalığa yakalanırsam nelere dikkat etmeliyim. İlacım Voltaren 40mg var. Ağrın olduğunda iç dendi, her gün ağrım var :) 37 yaşında hayatını kaybeden genç kardeşimizin
de ankilozan spondilit ve FMF si varmış. Ben de risk grubunda mı oluyorum bu durumda, hasta olunca nasıl davranmalıyım? Çok teşekkürler, hakkınızı helal edin lütfen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasta olursaniz; kortizonlu ilac kullanmayin. Atesinizi dusurmeyin.
Yoksa sizin risk durumunuz, herkes ile ayni. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2020 Saat 18:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|