|
egzema |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 13:29 |
Hocam merhaba, bacağımda egzama var ve kaşıntısı dayanılmaz halde,
sürekli de büyüyor.. doktorlar hep kortizonlu ilaç veriyorlar.. onları kullanmak istemiyorum.. tavsiye edebileceğiniz bir ilaç var mı? (resimleri yüklemeye çalıştım) teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedef !! Dogru durust bir Cildiyeciye gidin.
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba. hiç tanıdıgım düzgün dürüst bir doktor yok burda.. eğer ilaç tavsiyeniz veya farklı bir tavsiyeniz varsa, paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cildiyeciye gitmenizi, teshisten EMIN olmak icin istemistim…
Bunun icin, bir islem yapilmasi gerekiyor.. Bunun cin, bir mikroskop cami(Lam), veya bulamazsiniz keskin olmayan bir bicak ile, dokuntunun ustunu kaziyin. Nokta seklinde kanamalar olusursa, teshis Sedef demektir. O ZAMAN: 1. Safha: Uroderm jel gunde 2 defa surun, geceleri ustune "Strech film" kaplayin. 2- Safha: Kabuklu tabaka dokulup, alttan kirmizi satih ciktiginda, Elaconkrem; gunde 1 DEFA, dokuntunun uzerine yedirerek surun. 3- Yazin, her imkan buldugunuzda, gunes'e tutun. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba..haklisiniz dediklerinizi uyguladim,nokta seklinde kanamalar oldu. Soylediginiz ilaclari soylediginiz sekilde kullandim. Aslinda epey bir rahatlatti ama elocon u surdugum müddetce iyi, ancak bir gun bile surmeyi unutsam kabarmaya ve kasinmaya başlıyor. Gun icinde balkonda gunese tutuyorum ara ara bacaklarimi. Ancak gunese tutunca daha da kaşınmaya başlıyor.
Ne yapmam gerek? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen devam edin.
Birde hic almadiniz ise, 1 ampul Dvit3 icin ve HER SENE tekrarlayin. |
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
Slm sedef hastalığım var demişsiniz nasıl bir hastalık bu benimde sanırım başladı biraz bilgi verirmisiniz cildinizde nasıl bir değişiklik oldu kremlerim faydası oldu mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|