Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Psikolojik mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Psikolojik mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Psikolojik mi
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 01:32
Hocam 4 yasindaki kizim parmaklariyla surekli boynunu mincikliyor, uzun zamandir boyle, bogazin mi agriyor diye soruyorum bazen evet diyor bazen kasindigini soyluyor, hasta bi hali de yok o yuzden oylesine yapiyor diye  dusundum hep, uzun sure gormezden geldim ama artik sinir olmaya basladim gordugumde mudahale etmeye basladim ben kizdikca daha cok yapiyor sanki. Psikolojik bisey mi acaba ya da bi hastalik olabilir mi? Mincirmaktan kizartiyor boynunu hatta bazen kucuk kucuk hirpalaniyor ve kabuk bagliyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 03:16
Psikolojiktir..
Ya kardes problem vardir, yada sizlerle veya okul/kres ile!!
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 03:36
Hocam kardesi var ama iki aylik, bu mevzu iki senedir var neredeyse, cok olumlu bi cocuk ama hem anne babayla hem kardesle diger akrabalarla arkadaslariyla, cok da sevilen bi cocuk, ne yapmaliyim nasil yaklasmaliyim sorunu ogrenmek icin? Alaniniz degil biliyorum ama her alanda size guveniyorum hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 13:19
5 gun, yatmadan once, 1 olcek Atarax surup icirin. Sonuca gore konusuruz.
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2020 Saat 21:00
Hocam soylemeyi unutmusum, bogazi biraz kalin bu yuzden annem guatrdan supheleniyor, hic bi bilgim yok guatrla ilgili, bu yastaki cocukta olur mu, varsa boyle eli surekli bogazinda olur mu, bi doktora goturup muayene ettireyim mi, gerci bu aralar hastaneye de gitmemeli herhalde malum virus var. Bana da psikolojik gibi geliyor ama insan yine de supheye dusuyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2020 Saat 23:08
Hipotiroidi olsa, GERI ZEKALI olur!!!
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2020 Saat 11:40

Hocam merhaba, konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm için buraya yazmak istedim. Oğlum 3,5 yaşında 15,5 kg ağırlığında. İki hafta önce ateşli olan bir arkadaşı evimize geldi birlikte oyun oynadılar çocuğun ateşli olduğunu biz bilmiyorduk annesi bildiği halde bize söylemedi. Arkadaşı gittikten 2 gün sonra oğlumuzda 38,5 dereceye çıkan ateş başladı inişli çıkışlı hiç ilaç kullanmadan 8 gün sürdü. Ateşle birlikte halsizlik ve iştahsızlık başladı bunun da olabileceğini sayenizde biliyoruz. Fakat ateşi biteli 5 gün oldu mesela dün sabah 10,30 da uyandı  saat 12 gibi güzel sayılabilecek biraz da zorlamayla bir kahvaltı yaptı akşam 6 gibi bir tas kemik sulu tarhana çorbası içip yarım dilim ekmek yedi ve uykusu geldiğini söyleyerek yattı. Gece 11 gibi kalkıp oda değiştirdi bir iki sorumuza cevap verip tekrar uyumaya başladı ve bu sabah 8 e kadar hiç uyanmadan uyudu. Normalde geceleri 2-3 kere uyanıp babasını yanına çağırıyor bu gece hiç olmadı. Hastalandığından beri sabah erken kalkıp öğlen uykusu yapıp akşam yemeğinden sonra tekrar ben yoruldum deyip yatıp uyuyor. Endişelenmeye başladık. Ben bu satırları yazarken sabah 8 de kalkan oğlum 14.00 gibi tekrar uyudu. Oyun oynamıyor kahvaltısını güzel yaptı çizgi film izlemek istiyor bitince de uyumak istiyor.  Bunları bilgi olarak verdikten sonra psikolojik midir konusunda şunu sormak istiyorum; yaklaşık 3 haftadır sabahları uyandığında çok sinirli oluyor beni gördüğünde bağırmaya başlıyor babasını yanında istediğini söylüyor ki bizim de aramız çok iyidir her hangi bir problemimiz yok 4 aylık kız kardeşi var bu arada. Aynı zamanda koşup hoplayan çocuk artık günün çoğunu benim yanımda oturarak geçiriyor ve biraz oynadığında yorulduğunu söylüyor. Siniri gün içinde de devam ediyor bazen çok bunalıyorum bir yandan kardeşiyle ilgilenmek diğer yandan onunla ilgili olmak çok yoruyor. Yorulmaktan şikayetçi değilim ama hastalıkla beraber sürekli kızıyor bağırıyor en ufak şeyleri büyük mesele yapıyor akşam babası gelince biraz daha yumuşuyor ama yine bazı şeyleri onunla da mesele ediyor. En son kan tahlilini 9 aylıkken yaptırmıştık yaklaşık 2.5 sene önce. Doktoru yakinen bilmiyor bilmediği için de korkuyor. Kan sayımı gerekir mi hocam ne önerirsiniz? 

Düzenleyen esşi - 16 Mar 2020 Saat 14:27
Yukarı Dön
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2020 Saat 22:24
Hocam üstteki mesaj uzun oldu biliyorum ama en azindan ateş geçtikten 5 gün sonra bile sinirlilik halsizlik hali normal midir onu söyleyebilirsiniz çok memnun oluruz tesekkur ederiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.