|
Psikolojik mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2020 Saat 01:32 |
Hocam 4 yasindaki kizim parmaklariyla surekli boynunu mincikliyor, uzun zamandir boyle, bogazin mi agriyor diye soruyorum bazen evet diyor bazen kasindigini soyluyor, hasta bi hali de yok o yuzden oylesine yapiyor diye dusundum hep, uzun sure gormezden geldim ama artik sinir olmaya basladim gordugumde mudahale etmeye basladim ben kizdikca daha cok yapiyor sanki. Psikolojik bisey mi acaba ya da bi hastalik olabilir mi? Mincirmaktan kizartiyor boynunu hatta bazen kucuk kucuk hirpalaniyor ve kabuk bagliyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psikolojiktir..
Ya kardes problem vardir, yada sizlerle veya okul/kres ile!! |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kardesi var ama iki aylik, bu mevzu iki senedir var neredeyse, cok olumlu bi cocuk ama hem anne babayla hem kardesle diger akrabalarla arkadaslariyla, cok da sevilen bi cocuk, ne yapmaliyim nasil yaklasmaliyim sorunu ogrenmek icin? Alaniniz degil biliyorum ama her alanda size guveniyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun, yatmadan once, 1 olcek Atarax surup icirin. Sonuca gore konusuruz.
|
|
![]() |
|
Hocam soylemeyi unutmusum, bogazi biraz kalin bu yuzden annem guatrdan supheleniyor, hic bi bilgim yok guatrla ilgili, bu yastaki cocukta olur mu, varsa boyle eli surekli bogazinda olur mu, bi doktora goturup muayene ettireyim mi, gerci bu aralar hastaneye de gitmemeli herhalde malum virus var. Bana da psikolojik gibi geliyor ama insan yine de supheye dusuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hipotiroidi olsa, GERI ZEKALI olur!!!
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Hocam merhaba, konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm için
buraya yazmak istedim. Oğlum 3,5 yaşında 15,5 kg ağırlığında. İki hafta önce ateşli
olan bir arkadaşı evimize geldi birlikte oyun oynadılar çocuğun ateşli olduğunu
biz bilmiyorduk annesi bildiği halde bize söylemedi. Arkadaşı gittikten 2 gün
sonra oğlumuzda 38,5 dereceye çıkan ateş başladı inişli çıkışlı hiç ilaç
kullanmadan 8 gün sürdü. Ateşle birlikte halsizlik ve iştahsızlık başladı bunun
da olabileceğini sayenizde biliyoruz. Fakat ateşi biteli 5 gün oldu mesela dün
sabah 10,30 da uyandı saat 12 gibi güzel
sayılabilecek biraz da zorlamayla bir kahvaltı yaptı akşam 6 gibi bir tas kemik
sulu tarhana çorbası içip yarım dilim ekmek yedi ve uykusu geldiğini söyleyerek
yattı. Gece 11 gibi kalkıp oda değiştirdi bir iki sorumuza cevap verip tekrar
uyumaya başladı ve bu sabah 8 e kadar hiç uyanmadan uyudu. Normalde geceleri
2-3 kere uyanıp babasını yanına çağırıyor bu gece hiç olmadı. Hastalandığından beri sabah erken kalkıp öğlen uykusu yapıp akşam yemeğinden sonra tekrar ben yoruldum deyip yatıp uyuyor. Endişelenmeye başladık. Ben bu satırları yazarken sabah 8 de kalkan oğlum 14.00 gibi tekrar uyudu. Oyun oynamıyor kahvaltısını güzel yaptı çizgi film izlemek istiyor bitince de uyumak istiyor. Bunları bilgi
olarak verdikten sonra psikolojik midir konusunda şunu sormak istiyorum;
yaklaşık 3 haftadır sabahları uyandığında çok sinirli oluyor beni gördüğünde bağırmaya
başlıyor babasını yanında istediğini söylüyor ki bizim de aramız çok iyidir her
hangi bir problemimiz yok 4 aylık kız kardeşi var bu arada. Aynı zamanda koşup
hoplayan çocuk artık günün çoğunu benim yanımda oturarak geçiriyor ve biraz
oynadığında yorulduğunu söylüyor. Siniri gün içinde de devam ediyor bazen çok
bunalıyorum bir yandan kardeşiyle ilgilenmek diğer yandan onunla ilgili olmak
çok yoruyor. Yorulmaktan şikayetçi değilim ama hastalıkla beraber sürekli
kızıyor bağırıyor en ufak şeyleri büyük mesele yapıyor akşam babası gelince
biraz daha yumuşuyor ama yine bazı şeyleri onunla da mesele ediyor. En son kan
tahlilini 9 aylıkken yaptırmıştık yaklaşık 2.5 sene önce. Doktoru yakinen
bilmiyor bilmediği için de korkuyor. Kan sayımı gerekir mi hocam ne
önerirsiniz? Düzenleyen esşi - 16 Mar 2020 Saat 14:27 |
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Hocam üstteki mesaj uzun oldu biliyorum ama en azindan ateş geçtikten 5 gün sonra bile sinirlilik halsizlik hali normal midir onu söyleyebilirsiniz çok memnun oluruz tesekkur ederiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|