|
Geçmeyen hastalik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2020 Saat 16:19 |
Merhaba hocam.cumartesi gününden beri 6 yaşındaki kızım hasta.hafif ateşle başladı akşamına ateşi 37 38 civarıydı.diger günde aynı şekilde gündüz hep atesliydi.gece 39u gördük.dolven verdim.ancak öyle uyuyabildi.pzt.gunu gunboyu yataktan çıkmadı hiç bir ilaçta kullanmadık.tabi bu süreçte sürekli öksürük var.artik göğsü acıyı öldürmekten.sonra bana bulasti.sali günü yani dün doktora gittik antibiyotik klamoks ve aferin verdi.kanina falan bakmadı.kullanmadim hala.bana da perebron dolorin ve cetryn verdi.dolorini kullanıyorum.perebronu da 2kez kullandım öksürüğü yatistirdi ama hala devam.kizimla aynı sikayetlerimiz.sonra dünde 2 yaşındaki oğluma bulaştı.gece 38.5 civarıydı atesi.hic bir ilaç vermedim henüz.ama iştahı baya azaldi.bisey yemiyo.atesi düştü şu an.oksurukte bizimki kadar değil.baslangic sanırım bizimkide böyle başlamıştı.en ağır kiziminki.bu nasıl bir hastalıktır hepimizi esir aldı.cok perişan olduk hocam.ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin.. Hele Aferin'i ASLA eve bile sokmayin.
Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Sart olmadikca, ATESINI asla dusurmeyin. |
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamm hocam.bal limon zencefil karıştırıp yiyoruz ailecek.ama öksürük mahvetti hepimizi.buna bı çare yok mu
|
|
![]() |
|
Hocam biz hala iyilesemedik.ilacta kullanmadık.bal limon yiyoruz bide keçiboynuzu pekmezi.ama öksürük geçmedi bir türlü.artik boğazımda yara oluştu sanırım kulağıma vuruyo.boguk gbi.kiziminda halı hal oksuruyo.
Bugün sabah acile gittim.serum taktı.kanima baktı crp 97 çıktı.doktor kanındaki enfeksiyon tavan yapmis.pzt hemen enfeksiyon hastalıklarına gidin dedi.benim yazacağım antibiyotik bunu düşürmeye yetmez birde nedenmis enfeksiyon ona baksınlar dedi.cok küçük bir ilcedeyiz hocam burda gerekli tetkikleri yapamıyorlar.pzt çoluk çocuk hepimiz gidicez doktora.kan sonucumu gonderiyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu doktorlar, geri zekali olduklari icin, WBC nedir asla ogrenemiyeceklerde, sizler niye ogrenemediniz??
Turk doktorlarinin CRP sahtekarliklarini kanmayin.. CRP, enfeksiyonu degil, ENFLAMASYONU gosterir. Yani doku yikimi olan durumlarda artar.. BUTUN viral enfeksiyonlarda da, hucre yikimi oldugu icin artar.. BU assagilik sahtekarlar, viral enfeksiyonlarda;CRP'ye bakarlar, hucre yikimi olmayan bakteriel enfeksiyonlarda, CRP dusuk cikacagi icin, o zaman da WBC ye bakarlar... Bunlar boyle pust yaratiklardir. Sakin o SALAGIN sacmaliklarina kanip, bir yerlerde gitmeyin..Resmen pustun teki! Ille de, Serum takacak!! Agizdan beslenebilen bir hastaya, ASLA Serum takilmaz!! Ama ne yaparsinizki, bunlar resmen PUST. NE diye bunlara gidersiniz ki!!! Gripler zaten, ne yaparsaniz yapin; 2-3 hafta surerler. Biraz okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2020 Saat 14:55 |
|
![]() |
|
Özel hastaneye gittim hocam orda da crp 35 çıktı.antibiyotik yazdı.henuz başlamadım.gun içerisinde nasıl bu kadar fark olabiliyor değerler arasında hayret.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yersen!!!
Doktor ile Laboratuvarin AYNI isyerinde oldugu saglik kuruluslarina itimad etmeyin. Resmen paslasiyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|