Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 535
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş ağrısı
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2020 Saat 17:49
Hocam merhaba. 31 yaşında bayanım.boyum 158 kilom 54. Hocam çocukluk çağından beri aurali migrenin var.11yasinda başladı.sene de bir kaç kere şiddetli nobetim olurdu geri zamanlar gerilim tipi baş ağrısı çok yasardim. ama son aylarda değişik bir baş ağrısı cikti bende. Bölgesel diyeyim sağ tarafimda BİR noktada kurşun girer gibi sakagimin biraz daha gerisinde hatta parmağınla bastırınca dıştan da ağrı oluyor ve bir tanede kulak kepçenin hizasında faulumun hemen üzerinde orada da o noktaya bastırınca dışardan ta ağrı oluyor anlık zonklama geliyor gidince rahatlırorum.parol alsam iyi gelirdi bugün hiç fayda etmedi ve ağrı çok fena idi. Boynuma vurmaya başladı.  Daha önce tahlil sonuclarimi görünce ilerde yaşlanınca şeker hastası olabilirsin demiştiniz şeker direnci oluşuyor gibi bı tablo vardı . 
Hocam bu şekerle ilgili bir ağrı olabilir mi çünkü aynı anda çok açlık hissi vardı yemek yedim o his bi iki saat geçmedi.
Migren ağrısı olabilir mi??
Bir yıl önce preklemsi oldum bir ay yüksek tansiyon çektim.ordan kalma bir şeyler olabilir mi??
4 ay önce depo Vera hormon iğnesi vurunmustum o da artırmış olabilir mi sikayetlerimi??
Ve Dr gitmeli miyim.
Teşekkür ederim şimdiden.

Düzenleyen kzykzy - 01 Mar 2020 Saat 17:57
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2020 Saat 19:29
"Tic douloureux" denilen (Trigeminal nevralji) olabilir.
Novalgin tablet (2 tane) ve dayanabildiginiz kadar sicak havlu tatbiki agriyi hemen giderir.
Stres ve soguk hava arazlari arttirir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.