|
Yetişkin ayak bileği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2020 Saat 02:18 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
?????????????????
Niye; Kok hucre tedavisi uygulandi? Nerede?? Turkiye'demi?? Kist ne kisti??? |
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evt ankara sehir hastanesinde,
Ocd ? Yazan kısımdan dolayı uygulandı demişti doktor. Hatta gec kalınırsa sakat kalablirdin dedi. 3 doktora gittik 2 si farketmedi sadece bu doktor farketti cok tehlikeli hemen kök hücre dedi. Kist varmıs birde o zararlı değil ne zaman istersen aldır dediler. Hocam kardesmin bileği agrıyordu nadiren yürürken burkulmalar yasıyordu onlar bu sebeptenmiş. Haziran ayında oldu kök hücreyi. Kntrollere gitti tutmuş dedi doktor baska bir doza gerek kalmadı dedi. Kesle o zaman size sorsaydık hocam :((( sakat kalma riski deynce panikledik cok korktuk :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kac para verdiniz bu "Kok hucre " tedavisine??
Kok hucre; hastadan mi alindi???Nasil alindi? Bana kalirsa cok super sekilde dolandirildiniz!! Bir Kok hucre tedavisi: $5,000-$50,000 arasinda degisir!! Su isin tafsilatini hele bir anlatsaniza!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2020 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Hocam hemen ayrıntılı anlatıyorum.
Kardesim bileği şiştiği için gitmişti, mr sonucu kitle var kötü değil nr zaman isterseniz alalm ama alınması sart dediler. 2 doktor böyle dedi özel hastanede, snra bi arkdsn tavsyesiyle devlet hastnesndeki bir doktora gittiler. O doktor da o kitle içim aynısını söyşedi fakat daha önemli birsey var kemik çökmesi baslangıcı var dedi. İşerleyen yaslarda topallama ihtimali var benim annemde var cok gec teshis konuldu annem topallıyor diye anlattı doktor. Kök hücre yapalım dedi gün verdi. Sol koldan kan alındı bir cihaza kondu yarım saat beklendi ve bileğe enjekte edildi. Bu işlem için 600 tl ödedik. Daha snra kontrole gidince ordaki bosluk dolmus kök hücre tekrarı gerekmez dedi. Hocam bu insanlar 600 tl ile milyoner mi olacaklar neden insanların hakkına giriliyor. O kadar üzldüm ki. Sabahı zor ettim lardesmle ayrntılı konusup tek tek yazdım size :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kok hucre; Kandan DEGIL, yag dokusundan, "Liposuction" ile elde edilir. 2 saat kadar suren bir islemden sonra, tekrar hastaya verilir.
Size yapilan: PRP tedavisine benziyor ki….. Sizin durumunuzda hicbir ise yaramaz.. Ayrintili bilgi icin, Google da: Dr. Bulent Cihantimur'dan fikir alabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Tamam hocam hemen doktor beyle görüşmeye calısacagım. Peki bizim durmumuz ne oluyır. Yani tedavi yanlıs ama koyduğu tanı da mı yanlıs hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|