|
Bıngıldak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 02:17 |
Hocam kızım 23 aylık, bıgıldagı hala tam kapanmıs değil tüm yazılarınızı okudum ama kapanmamayla ilgili bulamadım. Ne yapmalıyım. Kapanmadgnı nasıl anlarım. Elimle kntrol ettiğimde hala bir çöküklük mevcut. Cok büyük değil cok küçükte değil boyutu.
İknci bir sotum anne sütünü kestik, günlük 600 ml süt içirmeye çalışıyorum 500 ml altna düşmüyor simdilik. Ne zamana kadar sadr sütle devam edebliriz cnkü yemiyor zorlamıyorum :( Hocam son sorumda şu memede uyumaya alısıktı kestiğimiz günden beri uykuya dalamıyor. Uyku ile maillernizi 2014 e kadar okudum sipraktn önermişsiniz genelde ne yapalım bizde deneyelim mi. Kızım 23 aylık boyu 85 cm kilosu 10.500 gr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bingildak ile Ugrasmayin.
En az 600ml sut icirin, ustune ne yerse.. Sakin Turk cocuk doktorlarina kanip, sutu azaltmayin. Sipraktin, 1 hafta deneyin. Iyi netice alirsaniz, 3'er gun ara vererek, devam edin. |
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim hocam. Birde burun temizliği ile ilgili son g0nlerde okuyorum sadece serum fiz. Damlatıp bırakılıyor. Ben damlattıktan snra vakumlu temzleyici ile çekiyorum pisliği yanlıs mı yapıyorum. Üstelik yeni de aldım bir tane elktrk spürgesine takıp cekiyorum ne var ne yok cekiyor zarar mı veriyorum şüpheye düştüm :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok.. Burun boslugunun arkasi ACIK.. Fazlasi oradan akar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|