|
nf hastalıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2020 Saat 00:18 |
hocam kızımda irili ufaklı 5-6 tane kahverngi leke var
gelişiminde hiçbbir sıkıntı yok genetik olarakta tanıdıgımız bi akrabamız yok, nöroji götürdüm bu yasta bişey belli olmaz dedi belirtleri ilerleyen yaslarda cıkıyor dedi, birde kızım esmer oda beni yanıltıyor olabilir daha fazla varsada cunku teni beyaz ten gibi tek renk değil, yası 4 leklere cafe de aute dedi cildiyexi, boylarıda irili ufaklı yapabilcel bişey varmı hocam zamanamı bırakıcaz diğer belirtler için, hocam birde ateş için soracaktı uyuyan cocuk ateşi 39 olduysa uyandırılıo düşürmeye calısılmalı mı (havale geçmişi varsa)
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam resim isteyecektir mutlaka..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ONCE, eski cevaplarimi bir okuyun. Ikna olmaz iseniz, sonra da resim gonderin.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim nasıl yukleniyor kopyala yapıştır yaptım ama görünmedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|