|
Uzun sureli astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mrvkvnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2020 Saat 23:29 |
Kadir hocam merhaba,
Konuyla alakali bir cok basligi okudum ama yine de danismam gereken seyler var size. 7yasindaki oglum ilk olarak 3aylikken RSV gecirip malesefki o nebulle tanisti, gida alerjisi oldugunu ogrendik ve sonrasinda her hastalikta cigerlerden hirilti gelince alerjik astim teshisi kondu. Singulairla baslayan surec flixotidela devam etti ve biz 2yasindan 7yasina kadar sonbaharda baslayip ilkbahara kadar bu ilaclari koruyucu olarak kullandik. Malesefki forumunuzu yeni kesfettim ve suan soklardayim. Bu asamada ilaci hep minimumda tuttum bazen kafama gore kestim denemek icin. Ama malesef ilaci kestikten 3gun sonra nefes darligi basliyor oglumun ve gittikce daha da hiriltili nefes almaya ve konusmasini hareketlerini kisitlama noktasina geliyor. Bu asamada biz bu ilaclardan nasil kurtulacagiz? Durum soylediginiz gibi viral degil cunku bizde, akinti yok burun acik sorun direk cigerde basliyor. Yani serum fizyolojikle iliadinle bunu cozebilmek mumkun degil galiba? O zaman nasil cozulecek? Yardimci olursaniz cok cok me olurum. Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilaclari, Bilhassa Ventolin ve Flixotide'i azaltin, sonra gun asi , sonra 3 gunde bir vererek kesin.
Bir daha sikisma durumu olursa, konusalim. Iyi kazik yemissiniz!! Gida Allerjisi palavrasina da kanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|