|
kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2020 Saat 19:43 |
Merhaba Dr. Kadir Bey,
Son zamanlarda hissetigim ve olusan bazi semptomlarimdan bahsedicem. Acaba size birsey cagristiriyor mu ve birbiriyle baglantili mi acaba? 40 yasindayim. 2 cocugum var. tsh kan degerim normal. b12 ve bilirubin normal. glukoz 9 saat aclikta 117 cikti bugun. Regl lerim 24 gunde birken son 1,5 senedir bazen 24 bazen daha sik araliklarla oldu (15 gun, 18 gunde bir gibi).. ** 7-8 aydir ozellikle bir kadeh sarap ictigimde mesela yada gun icinde bazen kulagim atiyor gibi, cinlama degil.. En son regl olmadim ve bu ilk defa oldu, 40 gun oldu.. Basim agriyor. Neyi arastirmaliyim sizce? Biraz garip oldu sonuc olarak sorum ama gercekten merak ediyorum normal mi.. Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Menapoz basliyor olabilir, bir Kadin-Dogum uzmanina danisin.
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
ferritin 35,2 (11-306)
demir serum 42 (37-145) demir baglama 328 (155-355) Demir biraz altta seyrediyor, adet gorememenin nedeni bu olabilir mi? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlarla bir alakasi yok, Ayrica da, bu degerler tamamen normal.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|