|
sürekli burun tıkanıklığı yetişkin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2020 Saat 09:56 |
Hocam özür dileyerek kendimle ilgili soracağım.
yaz kış burnum tıkalı, yüzümü yıkasam hemen hapşırmaya başlayorum ardından burnum tıkanıyor. aynı şey duş aldığımda da geçerli. uykumda sürekli ağzımdan nefes alıyorum ve bu beni yoruyor. 3 akşamdır yatarken çocukların illadin inden damlattım.ve bütün gece burnumdan nefes aldım. illadin de kortizon içerdiği için sürekli kullanamayacağımı biliyorum. sizin önereceğiniz başka bir damla var mı acaba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... illadin de kortizon içerdiği için sürekli kullanamayacağımı biliyorum."
Bu muthis bilgiyi nereden duydunuz??? Iliadin'de kortizon yoktur.. Size bunu hangi GERI-ZEKALI soyledi ise!! Kortizon ihtiva edenler: Flixotide, Nasocort, Flixonase, Pulmicort, Budecort, Infacort, gibi burun spreyleridir. Ilidin, 5 gunden uzun sure kullanildiginda, burun boslugundaki mikro kirpikleri yok edebiliyor..O yuzden en az 1 gun ara verilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|