|
Boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2020 Saat 20:43 |
Mrb doktir bey kızım 4 buçuk yaşında 20kg
4 gündür ateşi var en fazla şimdiye kadar 38.5 oldu Evde geçirmeye çalisiyorum terkediyorum. Terkedince Ateşi düşüyor aferin şurup veriyorum sonra tekrar çıkıyor ağızda Koku var dilinde de hafif pas rengi var. Limonlu ballı adaçayı Veriyorum iştahı hiç yok.Doktora götürmedim daha Hemen antibiyotik veriyorlar bu sefer antibiyotikten kurtulamıyoruz Ne yapmalıyım cevabınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Essraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Terletiyorum evde yanlış yazmışım terkedince rahatlıyor ateşi
Düsüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Aferin kullanmayin. Hastaligi gogusune indirirsiniz.. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski yazilari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2020 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
Hhocam bogazim agriyor diyor yutkunmakta zorlaniyir
Dilinin üstü hem pas rengi hemde beyaz beyaz resmini çektim Ama ekleyemedim ateşi 37 civarı Agzinda koku var antibiyotik gerekir mi Burnu biraz tıkalı illadin damla başladım Limonlu ballı şu veriyorum bol bol
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum Verde Sprey kullanin.. Sicak bir seyler icirin. Ihlamur, corba, vs.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|