|
Serum fizyolojik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eylulemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eylulemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2020 Saat 23:04 |
Hocam geniz akıntısı yada ifrazat diyorsunuz ya siz bu akıntı çocuğun nefes alış verisini etkiler mi oğlum grip olduğu zaman yoğun akıntısı oluyor nefes alış veriş hızlanıyor şuan 3.5 yaşında bizim astım teşhisimiz olduğu için evimizde hava makinamız var ben birgün bu makinaya serum fizyolojik koydum 15 dk falan bu havayı verdim ve öksürük te baya azalma oldu nefes tıkanması baya değişti şimdi akıntı yoğun olunca 3 satte bir serum fizyolojik ile hava veriyorum daha az öksürüyor acaba akıntı sulandığı için hem öksürük azalıyor hemde nefes rahat alıyor olabilir mi bizim nefes hızlanmamız geniz akintisindan olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hic etkilemez.. Vucudun bir cins savunma mekanizmasidir, zararli bir sey degildir. 2-Turk doktorlarin Astim teshislerine inanmayin. Onlar her oksurene cocuga astim derler. Bu konuda yazilmis yazilarimi okuyun. Cok okumaniz lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|