|
Bitmek bilmeyen kabizlik kaka kacirma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatma2527 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatma2527
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2020 Saat 18:47 |
Hocam oglum 30 aylik 3 ay once tuvalete gitmeye basladi gayetde guzel gidiyor. Ama surekli kabiz ve azar azar kaka kaciriyor. Kayisi veriyorum bol su sivi gidalar ama yok surekli kabiz. Bu ay iki kez fitil verdim cunku karin agrisindan agladi ne yapmaliyim hergun kaka kaciriyor gunduzleri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasindan evvel "Tuvalet egitimi" verilenlerde bu tip sikayetleri normaldir. Kendi haline birakin. Pirinc, Patates, Muz ve Elma vermeyin. Kuru kayisiya devam edin. SAKIN bu konuyu onun yaninda konusmayin, azarlamayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2020 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
Fatma2527 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatma2527
Krese gidiyor ve her gun bir canta kakali kiyafet ile geliyor bu gun kendisine bayağı bir bağırdım ve bi tane patlattım umarim kalici bor hasar birakmamisimdir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar isi daha beter yapar. Kendiside istemez hic boyle olsun!! O yuzden daha Yumusak davranin. Kresde de, onu kucuk dusurucu davranislari olmasin. Merak etmeyin hepsi yoluna girecek. SAKIN zorlamayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatma2527
Cok tesekkur ederim hocam iyi ki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|