Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acill her kafadan bir ses wheezing
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Acill her kafadan bir ses wheezing

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
necla_211 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acill her kafadan bir ses wheezing
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 17:35
Hayırlı günler hocam 5 mayıs 2019 doğumlu bir kızım var 6 aylıkken biz grip olduktan sonra ondada hiçbir belirti olmaksızın sadece hırıltı oldu 4 5 gün sonra üst üste 3 kez balgamlı boğulur gibi kusunca doktora götrdüm doktor muayne etti pek bişey yok ama bi akciğer filmi çekelim dedi akciğer filmine göre ciğere inmiş dedi ve klamer antbyotik verdi ve acildede 2 defa hava verdi ve sık sık serum fizyolojikle temizlememizi söyledi ilacı kullandık geçer gibi oldu 8 aylık olduğunda önce çok hafif bir kaç defa burun akıntısı göz kızarması arkasından yine hırıltı oldu ve yine 3 gün hergün birdefa kustu yine balgamlı fakat ben yine dr gitmek istemedim yine antbyotik verecek diye daha sonra sanki burnu tıkanık gibiydi sürekli ve sanki biraz nefes darlığı var gibiydi özellikle geceleri nefesi kesilerek uyanıyor ağlıyor huzursuzluğu vardı bikaç defada gündüz sırt üstü pozisyondayken tükürüğümü geniz akıntısımı kaçtı bilmiyorum ama resmen boğuldu burnundan su geldi daha sonra bi gece yine çok nefesi kesilince dayanamadım bu sefer başka dr gittim oda muayne etti ve wheezing var dedi çok önemli değil zamanla geçer oluyor bazı çocuklarda alerjikte olabilir dedi ve rapor çıkartıp nebülizatör aldırdı bende sadece nebülizatör verdi sanıyorum seviniyorum meğer birsürü ilaç vermiş ilaçlar: budecort steri-neb,ronkolot,zaditen,parol 
Şimdi hocam ben bunların henüz hiç birini kullanmadım tabiki sadece nebülizatöre serum fizyolojik koyup sabah akşam soğuk buhar verdim.Daha önceden yazılarınızı okuduğumdan önce size danışmak istedim nasıl bir yol izlemeliyim hocam ne kullanmamı önerirsiniz besin alerjisi olabilirmi arada sırtındada isilik gibi kırmızı kabarcıklar çıkıyor ben sıcaktandr diyordum bu ilaçlar çok ağır değilmi astım hastalarına verilecek ilaçları bize neden verdiler anlamadım lütfen yardım edin hocam ne yapmalıyız
Necla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118376
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 19:35
1- O "cihazi" IADE EDIN!!! Tabii, o pust doktor coktan, "komisyonunu" aldigi icin, iade Kabul etmeyecekler.
 Bunlar tamemen CETE HALINDE calisirlar.. 
2- SAKIN verilen hicbir ilaci kullanmayin.. 
3- Soguk DEGIL, sicak buhar iyi gelir.. Siz hic; Turkiye'nin sahtekar cocuk ve Aile doktorlarinin "sicak buhar"
 tavsiye ettiklerini duydunuz veya gordunuz mu?? Kendilerine cikar sagladigi icin, hep soguk buhar
 tavsiye ederler..
4- Size ; "Astim hastalarina verilecek ilaclari" KASTEN veriyorlar ki, once sagladiklari "sahte iyilik hali" 
ile gozunuzu boyayacaklar, ama 10 gun sonra cok daha agir bir sekilde gene doktorlara kosturacaksiniz 
ve bu Pustlarin size nasil bir kazik  attiklarini anlayamadan, size "Sahtekarligin 3. Safhasi" uygulanacak!! 
SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, hatta HIC BIR SEY YAPMAYIN.. 
Emin olun, kendiliginden cok daha cabuk iyilesir. 
Sadece; sicak buhar, S.F. ve ColdMix yeterlidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2020 Saat 19:37
Yukarı Dön
necla_211 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı necla_211 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2020 Saat 23:13
Allah razı olsun hocam dediğiniz gibi yapacağım Allaha emanet olun.
Necla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.