Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece öksürük ve hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gece öksürük ve hırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fppehlivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fppehlivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece öksürük ve hırıltı
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 20:11
Hocam uzun zamandır sizi takip ediyoruz sayenizde çocuklarımız gerekmedikçe ilaç kullanmadılar.  Teşekkürler. 
Soruma gelirsek oğlum 6 yaş yeni bitti 23kg.Son bir kaç ayda bir-kac defa gece öksürük burun tıkanıklığı ve nefes alıp verme sıkıntısı yaşamıştık ama sabaha düzelmişti. Ancak son bir haftadır hem öksürük geçmedi hem de gece daha çok sıkışmaya başladı artık dün gece mecburen acile görürdüm hava verip alerji iğnesi yapıldı geceyi rahat geçirdi şu an iyi ancak astım mı araştırılmalı nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 21:27
  ".... hava verip alerji iğnesi yapıldı geceyi rahat geçirdi şu an iyi ancak astım mı araştırılmalı nasıl bir yol
 izlemeliyim sizce.  ..."

Yazilarimi bir daha okuyun derim.. 
1- Hala cocuk doktorlarinin ne kadar cahil ve ahlaksiz olduklarini   ogrenemediniz mi?? Onlar her oksurene
 cocuga; Astim derler.. Demeselerde, gene Astim ilaclarini verirler.
2- Su: "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi ogrenin...  Sahtekarligin 1. Safhasi" zaten uygulanmis ve cocukta,
 SAHTE bir iyilik hali yaratilmis. 1 hafta sonrasi icin, sizi bekliyor olacaklar.
2- Gripler zaten, en az:2-3 hafta surerler.. Hele zirt-pirt atesini dusurdu iseniz, cok daha uzun surerler. 
Okuyun.. Anlayarak okuyun.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2020 Saat 21:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.