|
Gece öksürük ve hırıltı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fppehlivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fppehlivan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2020 Saat 20:11 |
Hocam uzun zamandır sizi takip ediyoruz sayenizde çocuklarımız gerekmedikçe ilaç kullanmadılar. Teşekkürler.
Soruma gelirsek oğlum 6 yaş yeni bitti 23kg.Son bir kaç ayda bir-kac defa gece öksürük burun tıkanıklığı ve nefes alıp verme sıkıntısı yaşamıştık ama sabaha düzelmişti. Ancak son bir haftadır hem öksürük geçmedi hem de gece daha çok sıkışmaya başladı artık dün gece mecburen acile görürdüm hava verip alerji iğnesi yapıldı geceyi rahat geçirdi şu an iyi ancak astım mı araştırılmalı nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
".... hava verip alerji iğnesi yapıldı geceyi rahat geçirdi şu an iyi ancak astım mı araştırılmalı nasıl bir yol izlemeliyim sizce. ..." Yazilarimi bir daha okuyun derim.. 1- Hala cocuk doktorlarinin ne kadar cahil ve ahlaksiz olduklarini ogrenemediniz mi?? Onlar her oksurene cocuga; Astim derler.. Demeselerde, gene Astim ilaclarini verirler. 2- Su: "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi ogrenin... Sahtekarligin 1. Safhasi" zaten uygulanmis ve cocukta, SAHTE bir iyilik hali yaratilmis. 1 hafta sonrasi icin, sizi bekliyor olacaklar. 2- Gripler zaten, en az:2-3 hafta surerler.. Hele zirt-pirt atesini dusurdu iseniz, cok daha uzun surerler. Okuyun.. Anlayarak okuyun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2020 Saat 21:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|