|
Oksuruk ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 19:46 |
Hocam 3 yaşındaki oğlum sabah yedi olmadan uyandi ateşi çıkmıştı eşim bana sormadan ayaklarina cok hafif beyaz sirke sürmüş neden sürdün dedim su verdim suyu içti biraz sonra kustu kusmuğunda sari yeşil arası biraz balgam vardı kalp atış hızı. dakikada 85 öksürüğü kalın kalın devam ediyor bugun de yılbaşı tatili dr bulmakta zor bende istemem götürmek zaten.Atesı su an 37.5 a düşmüş solunum dakika da 28 ishali yok iştahı da canı istediği şeyleri sıkıntısız yiyor.Napalim hocam şimdiden sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne sirkesi Allah askina!! Ilk sayfadaki "Yazarlar" kisminda, ates ve havale ile ilgili 3 makalemi de okuyun.. Hicbir sey yapmayin, ilac vermeyin, atesini bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|