|
orta kulak iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2019 Saat 00:11 |
hayırlı geceler kadir hocam
kızım 16.10.2013 doğumlu okula yeni başladık ve sürekli hastayız 2 hafta önce grip olduk tam gribi geçti derken 1 hafta önce gece yarısı sağ kulak ağrısıyla uyandı 3 gün iliadin kullandık ardından serum fizyolojik kulağı bu şekilde iken okulda işitme tarama testi yapılmış bana risk faktörü olduğunu KBB doktoruna götürmem söylendi bugün doktora gittik sağ kulak temiz solda biraz su ve kızarıklık olduğunu söyledi grip ilacı yzacağım dedi kabul etmedim.iliadine bugün tekrar başladık fakat az önce kızım ağrıyla uyandı ve sol tarafı kulağının 3 cm altı şişmişti biraz ateşi var ağzı kokuyor gözleri ve karnı ağrıyormuş bugün sürekli şişen yerin ağrıdığını söylüyordu eşim antibiyotik verelim diyor ben size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 14 Ara 2019 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Beze yapmis. Eger bu sislik, 1 gunde oldu ise, hemen antibiyotik baslamaniz sarttir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bugün oldu Kadir hocam antibiyotiğe başlıyoruz
Teşekkür ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|