Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Titreme hissi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Titreme hissi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Titreme hissi
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:16
Merhaba Hocam,
kızım sol ayak kemiğinde (tibiasında) titreme hissi olduğunu söylüyor ama elle bir şey hissetmiyorum.Bir yıla yakın bilek ağrısı şikayetimiz vardı, hiç bir şey çıkmadı tahlillerde, en son tabanı düşük dediler, ayakkabı içi kalıp yaptırmak için gittiğimiz ortopedik malzemecide bilgisayara bağlı bir tabla üzerine bastırdılar, analizde bekleri içe basıyor dendi, özel kalıp alınıp tabanlık yapıldı ama ağrıları o ara uzun konçlu bot giyince geçtiği için kullanmadık. on birkaç gündür gene başladı ağrılar hafif hafif, tabanlığı takacağız ayakkabısına ama bu "kekemiğimi titriyor gibi hissediyorum" olayı çıktı. Son 1 yılda 11 kilo aldı ve yaklaşık 12 cm uzadı. 8 yaş olmasına rağmen 11 yaş kıyafetleri giyiyor, kalıplı bir kız çocuğu. Kas-iskelet sisteminin hızlı büyümeye adapte olması ile ile ilgili bir durum olabilir mi, bu titreme hissi önemli midir?

Br de Hocam yaklaşık 3-3,5 yıldır her 3-4 ayda bir bir ampül Dvit 3 ampül veriyorum. İlk vermeye başladığımda D vitamini seviyesi 35 ti en son 3 ay önce ölçtürdüm yine 35. Bu durumda verme sıklığım fazla olmuyor sonucunu çıkardım, sizce haklı mıyım? D vitamini verince çocuk daha çok uzuyor ve gelişiyor diye düşünüyorum, böyle bir etkisi var mı? Bu kas-iskelet ağrılarının sebebi de bu ampüller (gerekli olsa da) olabilir mi? Teşekkürler, saygılar Hocam. 
Yukarı Dön
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:18
"analizde bekleri içe basıyor dendi," bilekleri olacaktı Hocam.
Yukarı Dön
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:24
Yazmayı unuttum Hocam bir ay kadar önce gözünde de seğirme vardı, magnezyum verdim 3-4 gün geçti ama kakası siyah olunca çok geldi diye korktum devam etmedim. Çocuklarda magnezyum eksikliği olur mu, olursa bizim kullandığımız toz şaselerden versek olur mu Hocam?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.