|
Titreme hissi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ekim2016
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Titreme hissiGönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:16 |
|
Merhaba Hocam,
kızım sol ayak kemiğinde (tibiasında) titreme hissi olduğunu söylüyor ama elle bir şey hissetmiyorum.Bir yıla yakın bilek ağrısı şikayetimiz vardı, hiç bir şey çıkmadı tahlillerde, en son tabanı düşük dediler, ayakkabı içi kalıp yaptırmak için gittiğimiz ortopedik malzemecide bilgisayara bağlı bir tabla üzerine bastırdılar, analizde bekleri içe basıyor dendi, özel kalıp alınıp tabanlık yapıldı ama ağrıları o ara uzun konçlu bot giyince geçtiği için kullanmadık. on birkaç gündür gene başladı ağrılar hafif hafif, tabanlığı takacağız ayakkabısına ama bu "kekemiğimi titriyor gibi hissediyorum" olayı çıktı. Son 1 yılda 11 kilo aldı ve yaklaşık 12 cm uzadı. 8 yaş olmasına rağmen 11 yaş kıyafetleri giyiyor, kalıplı bir kız çocuğu. Kas-iskelet sisteminin hızlı büyümeye adapte olması ile ile ilgili bir durum olabilir mi, bu titreme hissi önemli midir? Br de Hocam yaklaşık 3-3,5 yıldır her 3-4 ayda bir bir ampül Dvit 3 ampül veriyorum. İlk vermeye başladığımda D vitamini seviyesi 35 ti en son 3 ay önce ölçtürdüm yine 35. Bu durumda verme sıklığım fazla olmuyor sonucunu çıkardım, sizce haklı mıyım? D vitamini verince çocuk daha çok uzuyor ve gelişiyor diye düşünüyorum, böyle bir etkisi var mı? Bu kas-iskelet ağrılarının sebebi de bu ampüller (gerekli olsa da) olabilir mi? Teşekkürler, saygılar Hocam.
|
|
![]() |
|
ekim2016
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:18 |
|
"analizde bekleri içe basıyor dendi," bilekleri olacaktı Hocam.
|
|
![]() |
|
ekim2016
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2019 Saat 22:24 |
|
Yazmayı unuttum Hocam bir ay kadar önce gözünde de seğirme vardı, magnezyum verdim 3-4 gün geçti ama kakası siyah olunca çok geldi diye korktum devam etmedim. Çocuklarda magnezyum eksikliği olur mu, olursa bizim kullandığımız toz şaselerden versek olur mu Hocam?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|