|
1. Sınıf aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2019 Saat 17:19 |
Hocam kızım 1. Sınıf aşı oldular bugün iki koldan.. sabahta boğazları hafif kizarikti ama ateşi yoktu doktor bişey yok çocukta demiş vurmuş aşıyı akşama doğru da ateşlendi asi kaynaklı sanırsam bişey olurmu hocam boğaz kızarıklığıyla birlikte aşı ateş olunca panik oldum biraz .. bununla ilgili çok post aradım ama bulamadım ... aşılar DaBT-İPA ve KKK aşıları ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilmasi gerekli olan asilardir.. Ates olabilir!!! Atesli iken bile asi olabilir, niye "panik" oluyorsunuz??? Panikleyecek bir durum YOK!!
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam aşılar da ateş yapıyor ya hastalıkla birleşince bir reaksiyonmu oldu diye korktum şimdi çok rahatladım kızımın ateşi de düştü cok çok sağolun hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam aşı karşıtları da çok kafamızı karıştırıyorlar çocuğuna hoc aşı vurdurmayanlar varmış .. Kendi bağışıklığı yetermiş .. ama şöyle geçmişe baktığımızda ne çok çocuk bulaşıcı hastalıktan zarar görmüş .. kesinlikle sizi dinliyorum ve kulak asmıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Keyifleri bilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|