|
Paranox fitil 120..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ardarhan20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ardarhan20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2019 Saat 18:26 |
Kadir bey merhaba . İkzlerimden biri 3 yaş 1 aylık iken atesli havale geçirdi bir kez , bu konuda yazmıştım zaten . Gerekenleri sayfanızdan okuyup ve size sorup öğrenmiştim. Su anda 4 yasa 2 gün kaldı , bugün üşüme titreme tırnaklarda morarma ile oluşan bi ateş geldi , hemen paranox fitil uyguladım , uyuttum , uyuduğu esnada ateş 39,5 filandı zaten çok önemi yok kaç olduğunun biliyorum. Sorum su 4 saat ara ile 3 kez uygulayıp bekleyeceğim , 2. Sini uyguladım . 3. Yü de uygulayacağım ,3 . Fitil sonrası koruyuculuğu 36 saat ya bu fitilin , 3. Fitil sonrası 8 saat sonra koruma başladığında , tekrar ateşlense bile hiç bir ateş düşürücü vermesem çocuğu riske atmış olur muyum ? Yani en azından fitilin koruyuculuğu bitene kadar ya da yaklaşık 30 saat kadar sürede ateşi çıksa bile hiç bir şey vermek istemiyorum . Bu davranış doğru mudur ? Ateş çıksın ve savaşsın istiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates; 39 oldugunda, HALA havale gelmemisse, o saatten sonra hic gelmez.. Tabii; soguk tatbik edilmemek sarti ile!! Yaptiginiz DOGRU: ParaNox120 basladiginizda, atesi olsun olmasin, (bu yas icin)4 saat ara ile en az 3 fitil kullanin.. Tek fitil koruyucu olmaz. Ondan sonra da; sadece atesi oldugunda kullanin.. (10 kilo alti, 8 saat ara ile) NOT: ParaNox120; Parasetamol ihtiva eder…. Bu surecte: Calpol, Parol gibi diger parasetamol ihtiva eden ates dusuruculeri kullanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2019 Saat 19:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|