|
Toksoplazma (çok acil) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Chanson
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Toksoplazma (çok acil)Gönderim Zamanı: 06 Kas 2019 Saat 16:07 |
|
Kadir Hocam merhaba, Sizden ablamın hamileliğiyle ilgili yardım rica ediyoruz. Ablam 39 yaşında. Bir tane 7 yaşında kızı var. Şimdi ikinci çocuğuna hamile. 7 haftalık... Fakat kan testlerinde toksoplazma sınırda gözükmüş ve Aydın'daki Prof doktor kendisine kürtaj olması gerektiğiniş söylemiş. Ben test sonuçlarını size gönderip değerli fikirlerinizi almak istedim. Bu durumda bebeği aldırması mı gerekiyor sizce de? TEST SONUÇLARI TOXOPLAZMA IGG (CMIA) 58.500 TOXOPLAZMA IGM (CMIA) 0,830 Bir başka testte ise Toxoplazma IgG Avidite sonucu 82.0 Hocam çok acil fikirlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz. Doktor bu Cuma günü bebeği alalım demiş. Teşekkür ederiz hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2019 Saat 20:31 |
|
ASLA; tek bir Test ile sonuca varilamaz... Baska bir laboratuvarda, tekrar yaptirip, bana yazin. Muhtemelen, cocuklukta Toxoplasmosis gecirmis, onun bagisikligi.. SAKIN Simdilik cocugu aldirmayin. Ayrica da; Ilk gebelikte bakilmamis mi idi??? Ilk gebelikte yapildi ise, onun sonuclari bulup yazin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|