|
Alerji mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2019 Saat 08:50 |
Merhaba Kadir bey, erkek bebek 17 ay,85cm,12kg.
1 ay once grip gecirmisti ateslenmisti ilac kullanmadim sizi surekli takip ediyorum cunku ve ilacsiz atlattik ama uzun surdu 10 gun kadar. Sonra iyilestu derken 2 hafta sonra tekrardan burun akintisi hapsurma ve balgamli oksuruk oldu. Bu da yaklasik bir hafta surdu sonra iyilesmiatu yani burun akintisi falan gecmisti iki gun sonra tekrardan burun akintisi ve hapsuruk basladi. Bunun sebebi allerjik bisey olabilir mi toz alerjisi veya benzeri bir durum cunku cocuk ilj grip haric diger ikisinde hic hasta gibu degil sadece burnu akiuor hapsuruyor. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim iyi calismalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile HIC BIR alakasi yok.. Ayrica da, bu cins allerjilerin olusabilmesi icin, seneler gecmesi gerekir. Anlasilan, Turk doktorlarinin fazlaca etkileri altinda kalmissiniz.. Siz onlara bakmayin. Onlar ASLA Grip teshis etmezler..Onlara gore her solunum yolu hastaligi; Allerji veya Astim dir. Bu yasta, bu kadar sik hastalanmasi; ya evde okula/krese giden abi-abla vardir, yada eve gelen-giden fazladir ve sapir-supur opuluyor olmasindan dir. |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim icime su serptiniz. Abi abla yok ama sık disari cikmistik sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|