|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 464 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 23:14 |
Hocam merhabalar,
2 gün önce 1,5 yaşındaki kızım gece uyanıp gaz çıkarıp tüm mideyi boşalttı. Bu durum gece boyu 5-6 defa yaşandı emmek bile istemedi. Sabah uyandığında 1 defa kustu sonra yediğine içtiğine dikkat edip ılık tuttum çok şükür geçti. Dün akşam 5 yaşındaki kızım karnım ağrıyor dedi öğleye doğru yine karın ağrısı şikayeti ile kustu gün boyu ara ara karnı ağrısı ve akşam yine kustu. Uyanıp karnım sğrıyor dedi ve dön makinesi tutunca rahatladı. Üşütmüşler mi mideyi hocam ne dersiniz nedir durum? |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 464 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fön makinesi pardon hocam ve ağrı devam ediyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evinize bir yerlerden(?) ishal yapici bir virus bulasmis. SAKIN ilac kullanmayin, kendiliginden daha cabuk iyilesir.
|
|
![]() |
|
Hocam ne küçük kızımda ne de büyükte ishal olmadı küçük 6-7 defa kustu sayenizde bekledim götürmedim doktora ama günde 1 di kaka sayısı. Büyük kızımda aynen günde 1 yapıyor ishal yok. Büyükte çok karın ağrısı var 2 kez kustu. Hocam ağrı olursa sürekli doktora gitmem gerekecek ve ultrason vb. başımız çok ağrıyacak işi siz dağ iyi bilirsiniz. Ben sizin söylediğinizi yapacağım ne yapmalıyım hocam ishal yapıcı virüs ishal yapar ama değil mi ishal yoksa ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ISHAL ve kusma beraber olursa, bir su kaybi olabilir. Bazi "Domuz Gribi" viruslari da bu sekil sindirim sistemi sikayetlerine sebep olabilir. Gene bir sey yapilmaz.
|
|
![]() |
|
Yok hocam ishal yok ateş yok sadece karın ağrısı en bariz olan ve 2 kez kustu bu karın ağrısı neyi gösterir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi "Domuz Gribi" viruslari da bu sekil sindirim sistemi sikayetlerine sebep olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|