|
Dizde büyüyen şey sivilce mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekim2016 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2019 Saat 23:35 |
Merhaba Sayın Hocam,
13 yaşındaki oğlumun dizinde bir kaç hafta önce sivilce gibi kırmızı bir adet kabarcık çıkmıştı, önemsememiştim. Şimdi tekrar baktım, sanki pütürlü bir et beni gibi büyümüş, bir yeşil mercimek tanesini aşacak kadar, üzeri sert kabuk hissi veriyor. Başka yerinde yok. Siğil midir, sivilce mi, doktora gidelim mi ne dersiniz Hocam? www.4GP.ME/bbtc/1570565543696.jpg www.4GP.ME/bbtc/1570565671907.jpg www.4GP.ME/bbtc/1570565829489.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigil .. Kurcalayarak tahris etmis. Batticon surun, iyilessin, ondan sonra Eczaneden bir sigil ilaci alin, icini okuyup, tatbik edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|