|
mantar mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 510 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2019 Saat 19:53 |
Merhabalar hocam
oğlum 6 yaşında anaokuluna gidiyor. kıyafetleri ayrı yıkanıyor. pipisinin yüzeyinde 4 gündür mantar gibi bir oluşum var kasinmadigini söylüyor başka bir yerinde yok umarım foto nettir. trosyd mi kullanalım? http://m.YollaYap.com/bbtc/157046709049.jpg saygılar. |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 510 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorum arada mi kalmış yoksa foto mu uygun değil siz söylemeden bir şey sürmek istemiyorum. sizin ordan gördüğünüzü cildiye burdan halledemiyor maalesef.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once sabunlu sicak su ile yikayin, sonra,Gunde;2x1 Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam merhabalar pipisinde 1 ay önce kizariklik çıkmıştı bir süre kendiliginden geçmesini bekledim gecmeyince size sorup 5 gün hipokort kullandım cevap verdi geçince bıraktım ilacı. Fakat bugün ayni yer tekrar kızardı bu çıkan şey ne? neden tekrarlıyor? tekrar hipokort süreceksem kaç gün kullanayım?
http://m.YollaYap.com/bbtc/1572972896634.jpg hakkınızı odeyemeyiz sayfalar dolusu insana eliniz değiyor hocam yıllardır. sağlığınız daim olsun iyi ki varsınız. |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahris oluyor. Ya fermuara sikisiyor, veya dar kot pantolon giyiyor. Hicbir sey surmesenizde, kendiliginden kaybolur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Merhaba hocam bu konuyla alakalı son kez rahatsız ediyorum. son hali bu. hiçbir şey sürmedim son mesajinizdan sonra. yayılma var alt tarafa doğru sanki . dokununca kabarık pütürlü kuru .geçiyor mu sizce beklemeli miyim ? saygılar
(genelde eşofman giyiyor fermuar sıkıştırmadı.) http://m.YollaYap.com/bbtc/1573295383450.jpg |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri temizlikten, mantar enfeksiyonu basliyor olabilir.. Nibulen krem, Gunde:2x1 surun. Cocugunuza, STERIL DEGIL, temiz bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|