|
Büyüme hızı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2019 Saat 11:16 |
Doktor bey, erkek bebek 16 ay 83 boy 11.65 kg fakat 12 aylikken de 82 cm 11.25kg di yani 4 aydir sadece 1 cm uzamis bu durum benu cok endiselendirdi. Hemsireye dedim hic uzamiyor neden diye o da 1 yastan sonra belli ataklarla uzar dedi her ay uzamaz cocuklar dedi. Bu bilgi ne kadar dogru acaba bu sekilde uzamamasi normal mi?
Ek gidayi bir turlu veremiyorym asiri az yiyor bir ogun bir kac kasik seklinde bazen onu bile yemiyor sadece anne sutuyle besleniyor gibi hala anlayacaginiz bu sekilde kadir bey yardimci olursaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta once davit3 icirmistim ampul olarak simdi de balik yagi baslayalim diyoruz ama icinde d vitamini oldugundan fazla gelir mi napalim doktor bey bisey yemedigi icin faydasi olur diye baslamayi dusunuyoruz siz ne dersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dogrudur. 1 yasindan sonra buyume, ataklar seklinde olur. Bunun sebebi, sinir sisteminin uzayan uzuvlarla uyum saglayabilmeleri icindir. Dikkat edin, Ikinci hizli buyume Safhasi olan "Ergenlikte" cocuklar hep sakar olurlar, cok kolay tokezlenirler, elleri-kollari oraya buraya carpar. Merdivenlerden eskisi gibi hizli inemezler, otomasyonlari bozulmustur. Ancak hizli buyume yavaslayinca, eski becerilerini kazanirlar.. Hayret, nasil olmusda ogrenmis!!!! 2- Balik yagina gerek yok. Aldi iseniz, babasi icsin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eki 2019 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Almamistik henuz cevabinizi bekliyordum.cok tesekkur ediyorum icimi rahatlatti cevabiniz :)
|
|
![]() |
|
Bir de bu yememe olayina ne yapmamizi onerirsiniz acaba hic bisey istemiyor cunku
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde en az; 600ml sut/sutlu gida aliyorsa, merak etmeyin. Geriye kaliyor, buraz et ve meyva yemesin!! Az bir seyler yese bile eksikligi olmaz.
|
|
![]() |
|
İnek sutu almiyor mumkun degil icmiyor yemiyor degisik bi cocuk bende oyleymisim gerci.. Anne sutu de ayni sey yerine gecer mi?
Kjsura bakmayin Kadir bey vaktinizi aliyorum fakat bu konu beni cok yipratiyor bir de uzamadigini gorunce iyice takildim simdiden tesekkur ederim sabirla yanitliyorsunuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut yerine; peynir, yogurt veya Dondurma deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|