|
ciğer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 19:32 |
merhaba hocam. 8,5 yaşında erkek 27 kilo 130 boy 4 yıldır sayenizde antibiyotik kullanmıyoruz geniz eti var birşey yapmıyoruz tuzlu su ile yıkıyoruz 10 gün önce ateşlendi 3 gün sürdü ateşi ateş düşürücü bile vermedim dün gece 3 gibi birden nefesi ıslık gibi çıkmaya başladı sabahı zor yaptı uyuyamadı sabah aile hekimine gittik evet çiğeri dolu ventolin başlamnmalı,nefes testi yapılmalı, çiğer filmi çekilmeli dedi ben size sormadan bişey yapmadım birden çiğerlerden hırıltılı ses gelmesi normal mi ben bile kulağımı sırtına koyduğumda hırıltıyı duyuyorum (genelde hırıldı grip geçirdikten sonra olurdu birden bişey yokken başlaması normalmi) birazda öksürmeye başladı
Düzenleyen enesberk - 02 Eki 2019 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, sakin o kerize aldanmayin.. Solunumu rahat ise, islik sesinin hicbir onemi yoktur.. Astim olsa: Nefes alisi rahat, nefes verisi sikintili ve uzun olur... Zaturre olsa; Yuksek ates+ Solunum sayisi 60'in ustu olur. RSV viruslerinde, hem nefes alirken, hem nefes verirken islik sesi duyulur. Sicak su buhari uygulayin. Solunum sikintisi OLURSA; Bricanyl surup, gunde:3x1 olcek(5ml) verin.
|
|
![]() |
|
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şimdi uyurken bakıyorum nefes alışı kısa verişi uzun ve hırıltılı astım diyebilmemiz için sürekli mi böyle olması gerekiyor gündüzleri daha rahat nefes alış verişi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin, basit bir Grip geciriyor, sakin o ilaclarin hicbirini de kullanmayin. Sadece; Limonlu bal, S.F. ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|