|
Su maymunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 21:12 |
Hocam oğlum 8.5 aylık.. bugün ikindi vaktinde misket büyüklüğünde su maymunu dedikleri şeyden yutmuş olma ihtimali var. İçerde şiştikçe Bağırsakları yırtmasından ölümcül olmasından fln bahsediliyor. Hastaneye götüreyim hocam.. yoksa yuttuysa şayet kakayla çıkar mı.. genel durumunda şimdilik hiç bir fark yok.. alakası var mı bilmiyorum sadece karnından çok ses geliyor dün yoktu bu sesler.. şimdiden teşekkür ederim hocam.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, su ile sisen bir sey(?) ise, tehlikeli olabilir, takip edilmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum haftda veya 10 günde 1 kaka yapardı.. bu 7-8 e çı ktı mikroplu dönemi yeni geçmiştik kaka günde 1veye 2 kereye düşmüştü. Ama bugün hiç yoktu.. dün 2 kere yapmıştı. Fakat bugün huzurluydu gece de iyi uyudu. Ama kaka yok. Ben napıyım şimdi bu şişip barsakları fln mı tıkadı yoksa eski düzenine mi döndü bilmiyorum. Ewde lağman yapsam mı. Saçma mı.. dediğim gibi keyfi de yerinde. Bekleyim mi birkaç gün. Ceviz kadar şişebiliyormuş barsakları fln yırtar mı..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ceviz kadar ise, onemli degil. Barsak tikanirsa, alttan hic; gaz ve gaita cikaramaz, bir kac gun sonra da, kusmalar baslar. Once gidalar, sonra Safra ve en sonunda, kakalar agizdan gelmeye baslar. |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Şu maymuncuklari neden satılıyor anlamıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sigara niye satiliyor??? Burasi Turkiye.... Adamini bulan, her seyi satar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|