Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Su maymunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Su maymunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Su maymunu
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 21:12
Hocam oğlum 8.5 aylık.. bugün ikindi vaktinde misket büyüklüğünde su maymunu dedikleri şeyden yutmuş olma ihtimali var. İçerde  şiştikçe Bağırsakları yırtmasından ölümcül olmasından fln bahsediliyor. Hastaneye götüreyim hocam.. yoksa yuttuysa şayet kakayla çıkar mı.. genel durumunda şimdilik hiç bir fark yok.. alakası var mı bilmiyorum sadece karnından çok ses geliyor dün yoktu bu sesler..  şimdiden teşekkür ederim hocam.
12345678987654321
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118467
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 23:08
EGER, su ile sisen bir sey(?) ise, tehlikeli olabilir, takip edilmesi gerekir. 
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 18:50
Hocam oğlum haftda veya 10 günde 1 kaka yapardı.. bu 7-8 e çı ktı mikroplu dönemi yeni geçmiştik kaka günde 1veye 2 kereye düşmüştü. Ama bugün hiç yoktu.. dün 2 kere yapmıştı. Fakat bugün huzurluydu gece de iyi uyudu. Ama kaka yok. Ben napıyım şimdi bu şişip barsakları fln mı tıkadı yoksa eski düzenine mi döndü bilmiyorum. Ewde lağman yapsam mı. Saçma mı.. dediğim gibi keyfi de yerinde. Bekleyim mi birkaç gün. Ceviz kadar şişebiliyormuş barsakları fln yırtar mı.. 
12345678987654321
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 22:41
Ceviz kadar ise, onemli degil. 
Barsak tikanirsa, alttan hic; gaz ve gaita cikaramaz, bir kac gun sonra da, kusmalar baslar. Once gidalar,
 sonra Safra ve en sonunda, kakalar agizdan gelmeye baslar.

Yukarı Dön
Unuttum06 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 378
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 22:59
Şu maymuncuklari neden satılıyor anlamıyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 23:05
Sigara niye satiliyor??? 
Burasi Turkiye.... Adamini bulan, her seyi satar. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.