|
Okula alışamadı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2019 Saat 10:45 |
Kadir bey merhaba, kızımı bu yıl anaokuluna başlattık çocuklar ile iletişimi pek iyi değil alışsın seneye ilkokula başlayacak zorlanmasın diye düşündük, ama bir türlü alışamadı, bırakayım gideyim diyorum 26 kilo 122 cm boyunda bir çocuk koşa koşa kaçıyor kim nasıl tutsun bilemedim, ben sınıfın kapısında bekleyince bile zorla duruyor, gürültüden rahatsız çocukların ona dokunmasindan rahatsız, ne yapmalıyım, seneye mi kalsın bu okul işi🙄
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk okula baslamadan bu isin hallolmasi lazim...
|
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için çok teşekkür ederim, öyleyse alışana kadar devam beklemeye, psikolojik destek almak gerekir mi eğer alisamazsa?
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|