|
Kulak agrisi ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 19:34 |
Hocam iyi aksamlar gecen cuma oglumu yuksek atesle sebebini ogrenmek icin kan satimi yapturdim kuru ates vardi size de yszmistim hatta sagolun cok yardimci oldunuz wbc22.88 mono 10.57 idi sizde opucuk hastaligi olabilir demistiniz bende koku pas ve atesten dolayi antibiotuk kulladim carsammbaya kadar pazartesi sag kulagi agridi illiadin damla kullandim 3 gun bugun ara verdim ama dun gece sol kulagi agrimaya basladi bende serum fiz ve dolven verdim agrisi icin iki kere simdi gece illiadine tekrar basliyayim mi ates de var 38 lerde dusup tekrar cikiyo napayim hocam yoksa tekrar kan sayimi yaptirayim mi caresiz kaldim illiadin icin sabahi mi bekliyeyim yoksa gece vermeye basliyayim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'i tekrar baslayin.. VE HER KULAK agrisi oldugunda bana sormayin.. Baslayin.. Kulak agrisi olduguna gore , gecirdigi hastalik VIRAL enfeksiyon imis, antibiyotigi bosuna vermisiz.. Sakin Tahlil filan yaptirmayin.
|
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun hocam allah sizden razi olsun kusura bakmayin insan yanlis bisey yaparim diye korkuyo ondan soruyorum tekrardan cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|