Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak agrisi ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak agrisi ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak agrisi ates
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 19:34
Hocam iyi aksamlar gecen cuma oglumu yuksek atesle sebebini ogrenmek icin kan satimi yapturdim kuru ates vardi size de yszmistim hatta sagolun cok yardimci oldunuz wbc22.88 mono 10.57 idi sizde opucuk hastaligi olabilir demistiniz bende koku pas ve atesten dolayi antibiotuk kulladim carsammbaya kadar pazartesi sag kulagi agridi illiadin damla kullandim 3 gun bugun ara verdim ama dun gece sol kulagi agrimaya basladi bende serum fiz ve dolven verdim agrisi icin iki kere simdi gece illiadine tekrar basliyayim mi ates de var 38 lerde dusup tekrar cikiyo napayim hocam yoksa tekrar kan sayimi yaptirayim mi caresiz kaldim illiadin icin sabahi mi bekliyeyim yoksa gece vermeye basliyayim mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 19:41
Iliadin'i tekrar baslayin.. VE HER KULAK agrisi oldugunda bana sormayin.. Baslayin..
Kulak agrisi olduguna gore , gecirdigi hastalik VIRAL enfeksiyon imis, antibiyotigi bosuna vermisiz.. 
Sakin Tahlil filan yaptirmayin. 
Yukarı Dön
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 19:52
Cok sagolun hocam allah sizden razi olsun kusura bakmayin insan yanlis bisey yaparim diye korkuyo ondan soruyorum tekrardan cok tesekkur ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.