|
Gastrit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2019 Saat 19:25 |
Hocam 17 yaşındaki erkek kardeşim 3 gündür karın ağrısı cektigini baya kivrandirdigini anı sancılar girdiğini soyluyos. Gobek deliginin ust kismina bastirinca ağrı oluyormuş. Baska sıkıntı yokmus.Ben gastrit diye aklıma geldi.
Sizce de öyle ise fomadin kullanalım mi 20mi 40 mi sabah mi akşam mi . Eski mailler de baktım ama emin olamadim Gastrit neden olur hocam yediklerinden mi ya da virüs vs gibi sebeplerle mi çocukken çok çektim bende mahvaluyordum.ne olduğunu da bilmezdim doktorlara goturmezlerdi bizi öyle eskiden 😅
Düzenleyen kzykzy - 01 Eyl 2019 Saat 19:48 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gastrit ise, Bilhassa ac karninda agrilari olur. Bu yasta en onemli sebep: Stres'tir. Famodin 40 kullanacak, Kahve, Koyu cay, Kola, Cukulata, cig meyva/sebze den uzak duracak. Cok sicak veya cok soguk gidalardan uzak duracak. 1 gunde agri gecse bile, Famodin'i bitirsin. Oruc tutar gibi uzun sure ac kalmayacak, az az, sik aralarla yiyecek. |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba bugün doktora gitmişler.diski tahlili istemiş , temiz cikmis. Gaviskon şurup,mide koruyucu hap , Parol, polivit , zinco vermiş. Vitaminle zincoyu kullanma dedim ben. Peki bu mide ilaçlarını mi kullansın fomadin40 i mi kullansin sizce hocam. Yemek yiyemiyor um daha cok agri saplaniyor diyor cocuk gastrolojiye gorunmeli mi endoskopilik bir durum var mi sizce. Dr gecmezse gidin demis. bu çocuk16,5 yasinda hgb di 17 bunun bı zararı varmıdır
Düzenleyen kzykzy - 02 Eyl 2019 Saat 17:40 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Famodin 40 kullansin... 2 gunde sonuc belli olur. Ne "Endoskopisi"... !!! Hele iki gun benim dedigimi bir yapin...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam famodin40 in prospektusunde çocuklarda ve 18yasin altında kullanımı önerilmez yazıyormuş 16.5 yaşında kardeşim.yine de kullansın mi. Aç karına tok karna mi.bir tablet mi günde hocam
Düzenleyen kzykzy - 05 Eyl 2019 Saat 10:25 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alt tarafi 2-3 gun kullanacak. Sonucta iyi gelirse devam eder, hicbir sakincasi da olmaz. ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|